شهردار زمان آغاز عملیات احداث تراموای رشت را اعلام کرد
بخش اجتماعی- شهردار رشت آغاز عملیات احداث تراموای این شهر برای بهبود وضعیت حوزه حمل و نقل و ترافیک را ۲۲ بهمن ماه امسال مصادف با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل اعلام کرد.
ناصر حاج محمدی در گفتگو با کاشف اسرار طول مسیر تراموای را ۱۶ کیلومتر رفت و ۱۶ کیلومتر برگشت ذکر و اظهار کرد: این تراموا از وسط شهر هم عبور می کند.
به گفته وی مسیر ساخت تراموای رشت بین ایستگاه راه آهن واقع در فلکده و جاده رشت به جیرده تا فرودگاه بین المللی سردار جنگل و بالعکس بیان کرد.
این مسئول با اشاره به اختصاص بودجه ای از سوی دولت برای ساخت تراموای رشت، متذکر شد: اعتبار اختصاص یافته در سال گذشته برای طراحی بوده ولی در سال آینده منتظر بودجه سال هستیم که دولت اعلام کند.
حاج محمدی هم چنین در بیان خبر دیگر خوش خودش برای شهروندان از آغاز عملیات سامان دهی رودخانه های رشت طی روزهای آینده خبر داد .
به گفته وی،عملیات سامان دهی از سرچشمه شروع می شود که برای آن ساخت تصفیه خانه شیرآبه در دستور کار است.
شهردار رشت،متذکر شد:روز قبل جلسه بسیار مهمی با شرکت آب و فاضلاب شهری استان گیلان برگزار شد ، در این راستا عملیات سامان دهی از لاکان شهر به طول ۶ و نیم کیلومتر به زودی شروع و امیدواریم به شهر برسد و مردم مشاهده کنند.
حاج محمدی تصریح کرد:مردم مطمئن باشند رودخانه های زرجوب و گوهررود از وضعیت کثیف، بدبو و فاضلابی فعلی خارج می شوند.
گفتنی است رشت دارای اولین تراموا در کشور می شود و بر اساس قانون حمایت از سامانه حمل ونقل ریلی دولت ۵۰ درصد هزینه های مترو در شهرها را تقبل و از طرق مختلف به شهرها کمک می کند.
