یکشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۸
۲ محرم ۱۴۴۸
۱۷ نوامبر ۲۰۱۹
شماره 5345

موقعیت استراتژیک گیلان در زمینه احداث نیروگاه خورشیدی

گیلان امروز- مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان از موقعیت استراتژیک و استثنایی استان در زمینه احداث نیروگاه خورشیدی خبر داد.

عظیم بلبل آبادی، مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقه‌ای گیلان گفت: فقدان ریزگرد‌ها و تعداد مناسب روز‌های آفتابی در مناطق منجیل و لوشان از ویژگی‌های استان گیلان است که سرمایه گذاری در زمینه احداث نیروگاه خورشیدی را توجیه پذیر می‌کند.

او، با اشاره به ابلاغیه وزارت نیرو درباره افزایش بهای خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های تجدیدپذیر، افزود: استان گیلان از موقعیت استراتژیک بسیار خوبی از لحاظ انرژی‌های تجدیدپذیر برخوردار بوده و با توجه به پتانسیل‌های خوبی که در استان گیلان از لحاظ انرژی بادی، آبی و انرژی خورشیدی به عنوان انرژی پاک و تجدیدپذیر وجود دارد، باید با برنامه‌ریزی امکان استفاده از پتانسیل انرژی‌های مختلف را با توجه به توان مالی فراهم کنیم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان گفت: در ابتدا تصور می‌شد که مقدار تابش در استان گیلان مناسب نمی‌باشد و با این دیدگاه، اعتقادی به ساخت نیروگاه خورشیدی در منطقه گیلان وجود نداشت، اما با رایزنی‌های انجام شده در این زمینه و دلایل علمی و منطقی که کارشناسان هواشناسی استان گیلان در خصوص منطقه منجیل و لوشان ارائه کردند این رویکرد مورد بازنگری و تجدید نظر قرار گرفت.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.