دستگیری سارق حرفهای لاستیک خودروهای شاسی بلند
بخش اجتماعی- رئیس کلانتری ۱۲۴ قلهک پلیس تهران از دستگیری سارق حرفهای لاستیک خودروهای شاسی بلند خبر داد.
سرهنگ پیمان لطیفی رئیس کلانتری ۱۲۴ قلهک پلیس تهران اظهار کرد: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان به کلانتری و اعلام آنها مبنی بر اینکه لاستیک خودروهایشان به سرقت رفته است، شناسایی سارق یا سارقان در دستور کار ماموران کلانتری قرار گرفت.
رئیس کلانتری ۱۲۴ قلهک گفت: با پایشهای صورت گرفته و تحقیقات انجام شده، مشخص شد فردی با موتورسیکلت اقدام به سرقت لاستیک خودروها میکند که این موضوع به همراه تصویر متهم در اختیار گشتهای انتظامی قرار داده شد.
وی افزود: عوامل کلانتری حین گشت زنی به راکب موتورسیکلتی که در حال تردد با رینگ و لاستیک خودروی شاسی بلند بود، مشکوک شد و با استعلام پلاک انتظامی راکب موتورسیکلت مورد نظر، مشخص شد که موتورسیکلت وی مسروقه و دارای سابقه ثبت سرقت است.
