نماینده مردم رشت: شناسایی برنج مرغوب گیلان از غیر آن برای هم استانیها نیز ممکن نیست
گیلان امروز- نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از خلأ استاندارد بر تولیدات محصولات کشاورزان گفت: خلأ استانداردسازی باعث شده تا مردم برنجکار گیلان نیز برنج مرغوب گیلانی را از غیر آن نشناسند.
جبار کوچکی نژاد با انتقاد از عدم استانداردسازی و شناسنامهدار کردن اقلام برنج ایرانی اظهار کرد: لازم است سازمان استاندارد در راستای مارکدار کردن برنج ایرانی و شناسایی آن اقداماتی را انجام دهد.
وی بابیان اینکه استانداردسازی اقلام برنج باید با همکاری وزارت خانه جهاد و سازمان استاندارد انجام شود، افزود: متأسفانه سازمان استاندارد در راستای استانداردسازی محصولات کشاورزی تاکنون ورود نکرده است.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه استانداردسازی خواسته نمایندگان از سازمان استاندارد است، گفت: سازمان استاندارد علاوه بر شناسایی اقلام برنج باید مهر استاندارد بر تولیدات کشاورزی ازجمله برنج بزند.
نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اصالت بخشی کالا و محصولات با درج مهر استاندارد بر روی آن گفت: اکنون در بازار یک آبمیوه مارس استاندارد دارد و این نشاندهنده مرغوبیت آن کالا است که این مهم باید در خصوص محصولات کشاورزی نیز انجام شود.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه خلأ استانداردسازی باعث شده تا مردم برنجکار گیلان نیز برنج مرغوب گیلانی را از غیر آن نشناسند، تصریح کرد: نبود استانداردسازی خلایی است که باید هر چه سریعتر اقدامات قابل قبولی از سازمان استاندارد و وزارت جهاد کشاورزی دیده شود.
