چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۶
۲۷ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۱۶ اوت ۲۰۱۷
شماره 4722

​مهندس بلبل‌آبادی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان خبر داد: پیک مصرف برق مشترکین گیلان نسبت به سال گذشته 7 درصد رشد داشته است

گیلان امروز، علیرضا خانی- مدیرعامل برق منطقه‌ای گیلان به مناسبت روز خبرنگار در جمع رسانه های گروهی با ذکر مطلب فوق گفت: تا به امروز بیشترین پیک مصرف برق مشترکین گیلان در روز نوزدهم مرداد امسال با مصرف 1720مگاوات بوده است که این رقم نسبت به سال 95 که 1607مگاوات بود از رشدی معادل 7درصدی برخوردار است.

بلبل آبادی در بخش دیگری از سخنان خود گفت،از اواخر سال94 یا اوایل سال 95به منظور ارتقا وتوسعه پروژه های فوق توزیع با 120 میلیارد تومان در برق منطقه ای گیلان کلیدخورده است که در سال 95 حدود 150 مگاوات به ظرفیت فوق توزیع وهمچنین 31ونیم کیلومتر به شبکه های فوق توزیع اضافه شود که برای اجرای این پروژه هاحدود 41میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.

وی افزود: خوشبختانه پروژه های مذکور با اعتبار ذکر شده در سال 95 به بهربرداری رسیدند. مدیر عامل برق منطقه ای گیلان همچنین خبر داد در سال جاری ظرف یک ماه اخیر110 مگاوات آمپر ظرفیت پست های گیلان را افزایش دادیم که شامل پست های سلیمان داراب،گلسار و مسکن مهر انزلی هستند.

وی خاطر نشان ساخت، حدود 11 کیلومتر مدار کابل به پست های برق افزوده شده است که امیدواریم در هفته دولت سال جاری با اعتبار31 میلیارد تومان به بهره برداری برسد. وی همچنین از افتتاح پست 63/20 پست گلسار با اعتبار 22ونیم میلیارد تومان اعتبار تا مهر ماه سال جاری خبر داد.

مهندس بلبل آبادی همچنین از افزایش 430 آمپر برق و افزایش 220کیلومتر پروژه های فوق توزیع در آینده ای نزدیک خبر داد. او یادآور شد برای تحقق این پروژه ها در حال مذاکره به منظور استفاده از فاینانس به مبلغ 56 میلیون یورو هستیم، وی همچنین از پیگیری و مذاکره به منظور اخذ تسهیلات 113 میلیون یورویی از بانک های بین المللی خبر داد وگفت: در مرحله اخذ مجوز از شورای اقتصاد و بانک مرکزی هستیم که امیدواریم تا پایان سال جاری با این امر موافقت شود.

لازم به یادآوری است مهندس بلبل آبادی ضمن پوزش از تاخیر در تقدیر از خبرنگاران به مناسبت روز خبر نگار به رسم یاد بود هدایایی به آنان تقدیم کرد.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.