دوشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۶
۲۸ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۱۴ اوت ۲۰۱۷
شماره 4720

​عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر رشت: انتقال تجربیات شورای چهارم به منتخبین شورای پنجم تاثیر مثبت دارد

گیلان امروز- عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر رشت گفت: پنج نفر از اعضای شورای چهارم شهر جزو منتخبین شورای پنجم هستند و می توانند از تجربیات چهارساله خود در راستای توسعه وتعالی هرچه بیشتر رشت استفاده کنند.

فاطمه شیرزاد گفت: کمیسیونهای شورای رشت طی چهار سال اخیر فراز و نشیبهای فراوانی پشت سر گذاشته اند و طی این مدت لوایح متعددی بررسی و مصوبات خوبی انجام شد .

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مدافع حرم محسن حججی افزود:این شهید سرافراز قهرمانانه و مظلومانه به شهادت رسید .

شیرزاد با اشاره به اینکه همه ما در مقابل این جانفشانیها مسئول هستیم،تصریح کرد:مسئولان باید حرمت خانواده های شهدا را حفظ کنند و اگر شهدای مدافع حرم نبودند مطمئنا حوادث تلخ وناگوار سوریه و عراق در اینجا نیز تکرار می شد.

وی با ابراز تاسف از اقدام تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در گرفتن عکس سلفی با موگرینی خاطرنشان کرد: تک تک نمایندگانی که در این اقدام حضور داشتند باید از ملت ایران اسلامی عذرخواهی کنند و بدانند در قبال رفتارهایی که انجام می دهند شرمنده جوانانی همچون شهید حججی هستند که از همسر جوان وفرزند خردسالش به منظور دفاع از مرزهای ایران اسلامی و حرم اهل بیت چشم پوشی کرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهررشت با اشاره به اینکه کمیسیون برنامه و بودجه شورا اقدامات خوبی در حوزه آسیب شناسی مباحث مالی انجام داده است تصریح کرد:ان شاالله در شورای پنجم شاهد افزایش رضایتمندی شهروندان در حوزه هایی که نیازمند اصلاحات است، باشیم.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.