پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶
۲۵ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۱ ژوئن ۲۰۱۷
شماره 4663

​رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت گیلان: 5 واحد ساخت قایق تفریحی مجوز گرفتند

گیلان امروز- رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت گیلان گفت:تاکنون 5واحد ساخت قایق تفریحی مجوز گرفته اند.

دکتر علی منتظری دیروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که در سالن شهید انصاری استانداری گیلان برگزار شد،گفت:در بازدیدی که از صنایع دریایی شهید تمجیدی داشتیم این مجموعه را دارای دانش فنی مناسب و با امکانات خوب یافتیم.

وی افزود:بهره‌مندی از این مجموعه می‌تواند استان را در ساخت تجهیزات نظامی دریایی و تفریحی توسعه دهد.

علی منتظری خاطرنشان‌ کرد:نشستی در آینده نزدیک با مدیران واحدهای تولیدی و صنعتگران استان خواهم داشت تا با عملکرد مجموعه صنعت دریایی شهید تمجیدی بیشتر آشنا شوند.

وی با بیان اینکه 5واحد از سازمان صنعت،معدن و تجارت گیلان برای ساخت قایق‌های تفریحی و ... مجوز گرفته اند،تصریح کرد:این 5واحد با اخذ تسهیلات بلافاصله شروع به کار خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در بخش صنعت دریایی استان کم انجام شده است،گفت:گیلان ظرفیت‌های بالایی برای جذب

سرمایه گذار صنعت دریایی دارد و اعلام آمادگی می‌کنیم که با سرمایه گذاران در این بخش همکاری لازم به عمل خواهد آمد. 

اولین نفری باشید که نظر میدهید.