پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶
۲۵ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۱ ژوئن ۲۰۱۷
شماره 4663

​​نماینده ارشد وزارت دفاع در گیلان خبر داد: ساخت سازه لایه‌روبی تالاب انزلی


گیلان امروز- نماینده ارشد وزارت دفاع در گیلان گفت:برای ساخت سازه لایه‌روبی تالاب انزلی آمادگی داریم.
ناخدا امیری دیروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی که در سالن شهید انصاری استانداری گیلان برگزار شد،گفت:باید گامهایی موثر در جهت صنعت دریایی گیلان برداشته شود.
وی افزود: هر چه می‌توانیم باید توان گیلان را در بخش دریا و سواحل تقویت کنیم.
ناخدا امیری ادامه داد:دریا نعمت بزرگ خدادادی است که از این ظرفیت بزرگ گیلان در بخش‌های گردشگری،شیلات،نفت و گاز و... آنطور که شایسته است، استفاده نکرده‌ایم.
مدیر صنایع دریایی شهید تمجیدی خاطر‌نشان‌ کرد: اولین تاکسی دریایی بین انزلی و منطقه آزاد آماده است و به زودی کلید می‌خورد.
وی تصریح‌ کرد:این مجموعه 25سال در ساخت کشتی شناور و نظامی سابقه دارد و بیش از 90درصد پرسنل این مجموعه بومی هستند.
ناخدا امیری اضافه‌ کرد:برآنیم ناوشکن‌هایی با برند گیلان به آبهای خزر برود.
وی گفت: 18درصد اقلام مورد نیاز صنعت دریایی شهید تمجیدی از بخش صنعت گیلان تامین می‌شود.
وی با اشاره به آلودگی های موجود در تالاب انزلی تصریح کرد:این تالاب نیاز به لایه روبی دارد و برای ساخت سازه‌های مورد نیاز آن آماده هستیم.


اولین نفری باشید که نظر میدهید.