چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۶
۱۷ محرم ۱۴۴۷
۲۴ مهٔ ۲۰۱۷
شماره 4656

​جشن پیروزی انتخابات ریاست‌جمهوری در ورزشگاه عضدی رشت برگزار شد

گیلان امروز- مراسم جشن پیروزی انتخاب حسن روحانی در دوازدهمین انتخابات رئیس جمهوری، با حضور مردم گیلان در ورزشگاه عضدی رشت برگزار شد.

به گزارش ایلنا، محمد‌علی نجفی استاندار گیلان در مراسم شکرانه حضورحماسی مردم در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی به عنوان نامزد پیروز که با عنوان طلوع صبح امید در ورزشگاه شهید عضدی رشت برگزار شد شرکت کرد.

در این مراسم هزاران نفر از مردم و هواداران دکتر حسن روحانی با آذین بندی ورزشگاه به رنگ بنفش و داشتن پلاکارهایی در حمایت از رئیس جمهور منتخب ، این پیروزی قاطع را جشن گرفتند.

احمد حسینی رئیس ستاد انتخاباتی روحانی ضمن تبریک پیروزی دکتر روحانی با اشاره به روی کار آمدن دولت اصلاحات در سال ٧٦ گفت:نگاه و مطالبه مردم ایران همچنان پس از گذشت سالها در چارچوب اصلاحات است و همچنین روحانی در تداوم همین گفتمان پایدار می باشد.

رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی گفت: امیدواریم در سال‌های آینده مردم شاهد ثمره شیرین رای با شکوه خود در انتخابات و همچنین شاهد توسعه ایران و گیلان به همت روحانی باشند.

او در میان تشویق حاضران ادامه داد: دکتر روحانی کشور را از انزوا درآورد و ایران را از تحقیر توسط کشورهای مختلف نجات داد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان در دولت اصلاحات بابیان اینکه مردم ایران ثابت کردند از آگاهی و رشد سیاسی بسیار خوبی برخوردار هستند گفت: مردم نشان دادند فریب دروغ را نمی‌خورند.

حسینی ادامه داد: ملت با رای خود ثابت کردند که امنیت ملی‌شان را قربانی ۲۵۰ هزارتومان یارانه نمی‌کنند.

او بابیان اینکه همه فهمیدند که ملت ایران صلح‌دوست هستند اظهار کرد: مطالبات مردم ایران در چارچوب اصلاحات و اعتدال است.

حسینی در پایان تاکید کرد:امیدوارم مردم ایران ثمره رای شان را بچینند

این مراسم با حضور جمع کثیری از مردم گیلان و همچنین استاندار گیلان و و روسای ستاد انتخاباتی روحانی در استان و تعدادی از مسئولان دولتی در ورزشگاه عضدی برگزار شد.

بعد از اظهارات احمد حسینی شهرام ناظری خواننده مشهور ایران قطعاتی از آهنگ‌های ماندگارش را برای حاضران اجرا کرد.

پس از ناظری، از سوی برگزارکنندگان مراسم آتش بازی در نظر گرفته شده بود که بسیار مورد توجه حاضران قرار گرفت .

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در گیلان، 69.3 درصد از آراء مردم استان را کسب کرده که نسبت به سال 92، 260 هزار نفر معادل 13 درصد بیشتر است. تعداد آراء مأخوذه‌ دکتر روحانی در گیلان، یک میلیون و 43 هزار و 285 نفر بوده است.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.