مدیر کل فناوری ارتباطات و اطلاعات گیلان خبر داد: اجرای پروژه شهر هوشمند در شهرهای لاهیجان، انزلی و آستارا
مدیر کل فناوری ارتباطات و اطلاعات گیلان گفت: پروژه شهر هوشمند علاوه بر رشت در لاهیجان ، انزلی و آستارا نیز اجرایی می شود.
به گزارش ایسنا فرزاد توکلی در مراسم افتتاح سامانه برون سپاری خدمات الکترونیک شهر رشت از هزارو ۱۰۰خدمت دولتی خبر داد و گفت: از این تعداد ۷۰۰خدمت دارای شناسنامه شدند که یک سوم آن در اختیار شهرداری ها قرار دارد .
وی با بیان اینکه از ۷۰۰خدمت شناسنامه دار ، ۲۲۰خدمت به مردم ارائه می شود خاطر نشان کرد : ۲۰خدمت دیگر نیز به این ۲۲۰خدمت افزوده شده است .
وی از رونمایی های بیشتری در عرصه خدمات رسانی در آینده ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: مجموعه استان آماده همکاری بر ای خدمات رسانی های بیشتر هستند و لازم است این تجارب به شهرداری های سایر شهر ها نیز منتقل شود .
مدیر کل فناوری ارتباطات و اطلاعات گیلان اضافه کرد:پروژه شهر هوشمند علاوه بر رشت در لاهیجان ، انزلی و آستارا نیز اجرایی می شود .
سرپرست آمار و انفورماتیک سازمان حمل و نقل بار و مسافر نیز در تشریح اقدامات انجام شده در اجرایی شدن طرح برون سپاری خدمات الکترونیک، این طرح را شامل هدف در کاهش هزینه و تحقق کیفیت های برتر اعلام و اظهار کرد: این برون سپاری در فازهای اجرا و پایش عملکرد اجرایی شده است .
یزدانی بیان کرد: برای اجرای این طرح از شهرهای بزرگی مانند مشهد، اصفهان و قم بازدید به عمل آمد که همگی نیز فاقد تجربه برون سپاری خدمات الکترونیکی بودند .
