سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۹
۲۸ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۸ دسامبر ۲۰۲۰
شماره 5629

​احتمال بازگشت شارژرهای اپل به جعبه های آیفون ۱۲

گیلان امروز- مقامات برزیلی با شکایت از شرکت اپل تقاضای بازگشت شارژرها به جعبه‌ های گوشی آیفون ۱۲ را صادر کردند.

با عرضه گوشی‌های آیفون ۱۲ شرکت اپل به طرفداران خود اعلام کرد که قصد ندارد شارژر این دستگاه را داخل جعبه آن قرار دهد. این مجموعه اظهار داشت که علت چنین اقدامی حمایت از سلامت محیط زیست است و آن‌ها تلاش دارند به این صورت ایجاد آلودگی‌های سالانه‌ خود را کاهش دهند.

بر اساس اطلاعات منتشر شده آژانس عمومی حمایت از منافع مصرف کننده در برزیل شرکت اپل را مورد استیضاح قرار داده تا این مجموعه تاثیر مثبت عدم ارائه شارژرها بر کاهش آلودگی محیط زیست را ثابت کند. پس از ارائه مدارک و جلسه‌های صورت گرفته آژانس عمومی حمایت از مصرف کننده برزیل اظهار داشت که اقدامات اخیر اپل برخلاف حقوق مشتریان خواهد بود و این مجموعه پرطرفدار باید شارژرها که یک قطعه اساسی به حساب می‌آیند را در جعبه آیفون ۱۲ قرار دهد.

این آژانس دولتی برزیلی اظهار داشته شرکت اپل مدارک کافی برای پشتیبانی از ادعای خود را ارائه نکرده و مقامات نتوانستند دلایل عدم ارائه شارژر با گوشی را بپذیرند. هم اکنون شرکت اپل باید اقدامات خود برای آینده بازار برزیل را مشخص کند. اگر این مجموعه در ارائه برنامه‌های آینده خودداری کند آژانس عمومی حمایت از مصرف کننده برزیل می‌تواند برای اپل جریمه نقدی در نظر بگیرد. در حالی که اکنون فقط برزیل با اقدامات اپل به مشکل برخورده اما پیش‌بینی می‌شود با گذر زمان دیگر کشورها نیز شکایات خود از ابرقدرت فناوری را اعلام کنند. 

اولین نفری باشید که نظر میدهید.