دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۹
۲۸ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۷ دسامبر ۲۰۲۰
شماره 5628

​استاندار گیلان: همه‌ مدیران اجرایی ، توسعه‌ی شفت را در دستور کار قرار دهند

گیلان امروز- استاندار گیلان از اختصاص بیش از ۶۳میلیارد تومان اعتبار برای پیگیری و بهره برداری طرح‌های اولویت دار و نیمه تمام شهرستان شفت خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، ارسلان زارع، استاندار گیلان در سیزدهمین نشست ستاد پیگیری توسعه‌ متوازن شهرستان شفت گفت: همه‌ دست اندرکاران و مدیران اجرایی مرتبط با توسعه‌ی متوازن شهرستان شفت باید بهره برداری از طرح‌های اولویت دار و نیمه تمام این شهرستان را تا پایان دولت دوازدهم در دستور کار خود قرار دهند.

او همچنین مجموع اعتبارات تخصیصی به طرح‌های مرتبط با توسعه‌ی متوازن شهرستان شفت را ۶۳میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان اعلام کرد و افزود: آسفالت راه‌های روستایی، ساخت پل، اصلاح شبکه‌های توزیع برق، توسعه و عمران شهری و آبرسانی به ۵۴روستای شهرستان شفت از جمله طرح‌هایی ست که باید تا پایان دولت دوازدهم به پایان برسد.

خلیل بهروزی فر، نماینده‌ مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: بن بست بودن شهرستان شفت و سکونت نداشتن برخی مدیران این شهرستان در شهر شفت از موانع جدی توسعه این شهرستان است.

او افزود: عزم جدی برای اتمام محور شفت - زنجان می‌تواند این شهرستان را از بن بست خارج کند و مدیران این شهرستان هم باید سکونت در این شهرستان را برای آشنایی هرچه بیشتر با محدودیت‌ها و محرومیت‌های شفت بطور جدی مد نظر قرار دهند.

محمد علی محمدی، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان نیز در گزارشی روند تخصیص اعتبارات در بخش‌های زیرساختی، عمرانی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان شفت را تشریح کرد و گفت: از مجموع ۶۳میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان اعتبار تخصیصی به توسعه‌ی متوازن شفت، ۵۲میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان اعتبار تخصیصی از سوی سازمان برنامه و بودجه‌ی کشور و ۱۱میلیارد تومان بودجه‌ی شهرستانی ست.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.