یکشنبه ۵ دی ۱۳۹۵
۲ محرم ۱۴۴۸
۲۵ دسامبر ۲۰۱۶
شماره 4545

​هادی طباطبایی: فوتبال گیلان و رشت بضاعت بیشتری دارد

گیلان امروز- داماش مشکلات زیادی داشت ولی از زمانی که به این تیم آمدیم اتفاقات خوبی رخ داد و به دنبال پیش‌بردن اهدافمان هستیم

به گزارش ورزش سه، هادی طباطبایی درمورد شرایط داماش گیلان می‌گوید: تیم داماش اسم بزرگی در فوتبال ایران داشته و دارد که الان در جایگاه واقعی‌اش نیست اما به خاطر مشکلات و مسائلی که در گذشته به وجود آمد جایگاه اصلی خود را در فوتبال ایران از دست داد و در شرایطی قرار گرفت که به لیگ دو رفت. من هم باتوجه اینکه بچه شهر رشت بودم و اوضاع آن را می‌دانستم آمدم تا ذره‌ای به تیم و فوتبال شهرم در این وضعیت حساس کمک کنم.

او ادامه می‌دهد: داماش مشکلات زیادی داشت ولی از زمانی که به این تیم آمدیم اتفاقات خوبی رخ داد و به دنبال پیش‌بردن اهدافمان هستیم تا شرایط مطلوبی رقم بزنیم. فوتبال گیلان و شهر رشت به مراتب بضاعت بیشتری دارد و جایگاه واقعی فوتبال گیلان را در کشور نمی‌بینیم اما امیدوار هستیم شرایطی پیش بیاید دوباره این استان یکی از قطب‌های فوتبال ایران بشود. برای نتیجه گرفتن باید کار و تلاش کرد. لازم است همه سعی کنیم تا بتوانیم اتفاقات خوبی رقم بزنیم تا به خواسته‌هایمان برسیم.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.