پنجشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۹
۲۸ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۲۳ ژوئیهٔ ۲۰۲۰
شماره 5519

​10 روستای رشت از نعمت آب شرب برخوردارشدند

گیلان امروز- مدیرعامل آبفای استان گیلان در بازدید از مجتمع آبرسانی لات کته سر از توابع شهرستان رشت از بهره مندی ۱۰ روستا با ۳۷۸۷ خانوار از نعمت آب شرب خبر داد.

سیدمحسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گیلان،اضافه کرد: تأمین آب ۱۰ روستا با استفاده از ظرفیت خط انتقال رشت انزلی از تصفیه خانه بزرگ آب گیلان مورد مطالعه قرار گرفت، شبکه های توزیع آب روستاها، بطول ۹۳ کیلومتر با لوله پلی اتیلن به اقطار ۶۳ الی ۳۱۵ میلیمتر در حال اجراست که حدود ۹۰% پیشرفت فیزیکی دارد.

وی یادآورشد: با تکمیل روگذرهای باقیمانده و اجرای ۷۰۰ متر لوله گذاری، این پروژه حداکثر تا پایان تابستان در مدار بهره برداری قرار خواهد گرفت و آب شرب ۳۷۸۷ خانوار از مجتمع آبرسانی لات کته سر از تصفیه خانه بزرگ آب گیلان تأمین خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گیلان در پایان با اشاره به تامین اعتبار این مجتمع گفت : اعتبار این پروژه از صندوق توسعه ملیتأمین شد وتاکنونبالغ بر ۴۰ میلیارد ریال برای این مجتمع هزینه شده است .

مدیرعامل این شرکت در بازدید از سایت آبرسانی گلشن بندرانزلی اعلام کرد: طی ۳ ماه آینده ، آب روستاهای گلشن و جفرود پائین از تصفیه خانه بزرگ آب گیلان تامین می شود.

سیدمحسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گیلان در بازدید از سایت آبرسانی گلشن بندرانزلی اظهار داشت: آب روستاهای گلشن و جفرود پائین با جمعیت ۱۷۴۵ نفر از این تأسیسات و تصفیه خانه بزرگ آب گیلان تأمین خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت تصفیه خانه بزرگ آب گیلان برای تأمین آب این روستاها مورد مطالعه قرار گرفت افزود: با احداث یک باب مخزن ۱۰۰۰ مترمکعبی ، ایستگاه پمپاژ ، ایستگاه تأمین برق اضطراری (دیزل ژنراتور) و تأسیسات جانبی در سایت گلشن، شاهد پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی این پروژه می باشیم که پیش بینی می شود تا ۳ ماه آینده عملیات اجرایی آن به اتمام برسد.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.