یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹
۲۶ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۰
شماره 5503

​دو موزه جدید در گیلان راه‌اندازی می‌شود

گیلان امروز- مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان از راه‌اندازی ۲ موزه جدید در استان خبر داد و گفت: توسعه گردشگری یکی از راه‌های توسعه اقتصادی‌ استان گیلان محسوب می‌شود.

مسعود حلاج‌پور با بیان اینکه موزه سنجش و اندازه‌گیری گیلان و موزه اسناد و تاریخ دبیرستان ماندگار شهید دکتر بهشتی رشت راه‌اندازی می‌شود اظهار داشت: استفاده از ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی می‌تواند در توسعه گردشگری، اشتغالزایی و رشد اقتصادی مؤثر باشد.

وی توسعه گردشگری را یکی از راه‌های توسعه اقتصادی استان تلقی کرد و ابراز داشت: شناسایی و جذب سرمایه‌گذاران و راه‌اندازی کارگاه‌های صنایع‌دستی، بوم‌گردی‌ها و اماکن پذیرایی نیز از دیگر راهکارهای توسعه گردشگری محسوب می‌شود.

حلاج‌پور از امضای تفاهمنامه راه‌اندازی موزه سنجش و اندازه‌گیری و موزه اسناد و تاریخ دبیرستان شهید دکتر بهشتی رشت بین میراث‌فرهنگی و آموزش و پرورش خبر داد و افزود: اتاق شمالی مسجد قدس این دبیرستان جهت ایجاد موزه سنجش و اندازه‌گیری و فضای دیگری در داخل آن برای احداث موزه اسناد و تاریخ اختصاص پیدا می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه فضاهای بلااستفاده نظیر مدارس زمینه و فرصت خوبی برای واگذاری به سرمایه‌گذاران و هنرمندان برای راه‌اندازی مشاغل مرتبط با حوزه گردشگری است تصریح کرد: گردشگری از جمله مزیت‌های استان گیلان برای توسعه و پیشرفت محسوب می‌شود بنابراین باید بسترهای لازم تحقق این امر را به خوبی فراهم کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان ضمن اعلام خبر ثبت ملی سه اثر میراث ناملموس شهرستان شفت بیان داشت: شهرستان شفت دارای قدمت تاریخی و فرهنگی بسیار غنی‌ است و انتظار داریم با مساعدت و همکاری سایر نهادها و دستگاه‌های اجرایی روند توسعه شهرستان با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.