یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۹
۲۵ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۱۴ ژوئن ۲۰۲۰
شماره 5487

​استقلال در یک قدمی محرومیت سنگین نقل و انتقالاتی

بخش ورزش- استقلال تهران تا پایان دیروز مهلت داشت تا مطالبات بازیکن سابق این تیم را بپردازد.

طبق آخرین نامه رسمی وکیل بویان نایدنوف، بازیکن سابق تیم استقلال این باشگاه تهرانی تا پایان دیروز (13 ژوئن) فرصت داشت تا باقی مانده قرارداد بازیکن سابق این باشگاه را بپردازد.

در صورتیکه استقلال نتواند رقم 330 هزار دلار را به شماره حساب اعلام شده واریز کند، وکیل نایدنوف با ارسال نامه‌ای به فیفا تخلف استقلال را گزارش می‌دهد و طبق قوانین آبی پوشان برای سه دوره از فعالیت در پنجره نقل و انتقالات محروم می‌شوند.

محرومیت آبی پوشان قابل پیش بینی بود و در هفته گذشته هم احمد سعادتمند، مدیرعامل باشگاه به آن اشاره کرده بود:"این موارد تبعات زیادی برای باشگاه دارد. این تبعات می‌تواند شامل کسر امتیاز، محرومیت از نقل و انتقالات و جرایم سنگین دلاری و ارزی و خدایی نکرده حتی سقوط به دسته‌های پایین‌تر باشد."

به غیر از پرونده شکایت بویان، یکی از اعضای سابق این باشگاه که در حال حاضر با شکایت رسمی به فیفا خواستار پرداخت باقی مانده قراردادش شده، وینفر شفر است. استقلال تا روز 15 ژوئن فرصت دارد تا مطالبات سرمربی آلمانی که در اواخر فصل گذشته در زمان مدیرعاملی امیرحسین فتحی از این تیم کنار گذاشته شده را بپردازد.

به غیر از طلب بویان، استقلال باید 550 هزار دلار هم به شفر بپردازد که پس از ترک ایران راهی امارات شده بود و هدایت تیم بنی یاس را در دست داشت. سعادتمند برای تامین بودجه مورد نیاز باشگاه گفته بود:"ما ظرف چند روز قریب به یک میلیون دلار اعتبار نیاز داریم در صورتی که در تلاش بودیم که بخش دیگری از قرارداد بازیکنان را پرداخت کنیم که با روحیه بالاتری در مسابقات شرکت کنند."

اولین نفری باشید که نظر میدهید.