سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۹
۲۶ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۲ ژوئن ۲۰۲۰
شماره 5479

آغاز فعالیت های گروهی آموزشگاه های هنری در گیلان

گیلان امروز- معاون هنری و سینمایی ارشاد گیلان از آغاز فعالیت های گروهی آموزشگاه های آزاد هنری خبر داد و گفت: باید پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در هنگام آموزش رعایت شود.

سید امیر مصباح با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی اکثر فعالیت‌های غیر ضرور حدود سه ماه گذشته در کشور و استان گیلان، اظهار کرد: فعالیت‌ها و برنامه‌های هنری، سینمایی و موسیقی نیز از جمله صدها فعالیتی بود که در این مدت به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا تعطیل شد.

وی با تأکید بر اینکه صاحبان آموزشگاه‌های هنری باید تمامی نکات و پروتکل‌های بهداشتی و همچنین فاصله گذاری اجتماعی را رعایت شود، تصریح کرد: البته لازم به ذکر است که حضور هنرجویان در آموزشگاه‌ها اختیاری است.

مصباح در ادامه با فراخوان ثبت نام صاحبان کسب و کارهای هنری برای ثبت نام در سامانه برای درخواست دریافت تسهیلات حمایتی اشاره کرد و افزود: در مدت زمان مشخص شده برای حوزه هنر حدود ۲۰۰ آموزشگاه‌های هنری گیلان در این سامانه ثبت نام کردند.

وی با بیان اینکه این واحدها بعد از ثبت نام در این سامانه به ازای هر نفر تسهیلات ۱۶ میلیون تومانی دریافت می‌کنند، گفت: امیدواریم با دریافت این تسهیلات بخشی از مشکلات اقتصادی هنرمندان حل شود.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.