پنجشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۸
۲۶ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۹ ژانویهٔ ۲۰۲۰
شماره 5391

آغاز مقتدرانه داماش برای نیم فصل دوم

بخش ورزش- پسران باران در اولین گام از نیم فصل دوم نیز به موفقیت بزرگ خود ادامه دادند تا امیدها در روزهای سیاه فوتبال گیلان را زنده نگه دارند.

اوضاع در فوتبال گیلان به هیچ عنوان خوب نیست و دو تیم ریشه دار ملوان و سپیدرود در بدترین شرایط خود قرار دارند و بیم بزرگی برای سقوط آنها می‌رود. هرچند ملوان با بازگشت و حمایت اسطوره‌هایش البته طی هفته‌های اخیر به دنبال تلاش برای دستیابی به امتیازات بقاست اما در سمت دیگر سرخپوشان محبوب رشتی با پنجره بسته و تغییرات پیاپی، روی مدار شکست قرار دارند و سقوط دوباره به لیگ دو را نزدیک‌تر از همیشه احساس می‌کنند.

در این میان اما داماش گیلان علیرغم تمامی محدودیت‌ها و مشکلات مالی توانسته در این فصل با حضور در لیگ آزادگان موفقیت بزرگی را متوجه خود کند و امیدواری را در بین طرفداران ویژه‌اش افزایش داده است. آنها که بعد از حضور در فینال جام حذفی فصل گذشته، با توجه به اتفاقات پلی آف لیگ دو در نهایت با مجوز فدراسیون برای حضور در لیگ آزادگان همراه شدند، به خوبی از این فرصت استفاده کرده‌اند و نیم فصل را با حضور در میانه جدول و فاصله کم با مدعیان اصلی خاتمه دادند.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.