خودروهای جدید با برند ایرانی در راه بازار
بخش اقتصاد- مدیرعامل ایران خودرو از ورود محصولات جدید با برند ایرانی به بازار خبر داد و ضمن اشاره به همکاری با سایپا برای ایجاد ایجاد پلتفرمهای مشترک؛ گفت: تا پایان هفته میزان تولید ایران خودرو به ۲۰۰۰ دستگاه در روز خواهد رسید.
فرشاد مقیمی در گفت وگو با اقتصادآنلاین از تحولی عظیم در حوزه خودروهای تجاری خبر داد و اظهار کرد: به زودی ون "وانا" با موتور ملی و دوگانهسوز که هیچ افت کیفیتی در توان موتور آن ایجاد نشده توسط گروه صنعتی ایران خودرو تولید خواهد شد؛ در حال حاضر کارهای فنی موتور این خودرو انجام شده و در شرف نصب بر روی کابین است و به طور حتم این اقدام میتواند تحول اساسی در حملونقل عمومی کشور ایجاد کند.
او افزود: همچنین درمورد خودروهای سنگین و نیمهسنگین نیز مجموعه تحقیقات موتور را فعال کردهایم و با حمایت وزارت نفت، در آیندهای نزدیک شاهد دستاوردهای خوبی خواهیم بود.
مدیر عامل ایران خودرو در بخش دیگری از صحبتهای خود از کاهش تعداد خودروهای ناقص کف کارخانه خبر داد و تصریح کرد: خوشبختانه از شهریورماه تعداد خودروهای کف کارخانه از 67هزار به حدود 12هزار دستگاه خودرو کاهش یافته و حدود 5هزار خودرو نیز تک کسری است که ظرف چند روز آینده به مشتریان تحویل داده خواهد شد.
مقیمی با تاکید بر ضرورت تولید خودروهای جدید با نام و نشان ایرانی تصریح کرد: از این پس تمام تلاشمان این است که خودروهای جدیدمان با نام و برند ایرانی وارد بازار شوند که در این زمینه توسعه سمند ایرانی در دستور کار ویژه گروه صنعتی ایران خودرو قرار دارد
