پنجشنبه ۹ آبان ۱۳۹۸
۲۸ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۳۱ اکتبر ۲۰۱۹
شماره 5332

هشدار فائو نسبت به وقوع بحران غذا


بخش اقتصاد- سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) هشدار داد منطقه آسیا و اقیانوسیه از جمله آسیب‌پذیرترین مناطق جهان در برابر ناامنی غذایی و تأثیرات ناشی از رخدادهای شدید آب‌وهوایی است.

به گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) گستره خشکی‌ها و شهرهای روبه‌رشد در منطقه آسیا با سرعتی بیش از میانگین جهانی در حال گرم‌شدن است؛ مساله‌ای که تاثیرات قابل توجهی بر امنیت غذایی و معیشت میلیون‌ها نفر در این منطقه از جهان خواهد گذاشت.

براساس گزارش اقلیم و زمین که به صورت مشترک از سوی فائو و شماری از دیگر نهادهای سازمان ملل تهیه شده است، دمای برخی شهرهای منطقه آسیا اکنون بین ۰.۲ تا ۲.۶ درجه سانتی‌گراد بیشتر از میانگین جهانی است.

این در حالی است که کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه که از جمله آسیب‌پذیرترین مناطق جهان در برابر ناامنی غذایی و تاثیرات ناشی از رخدادهای شدید آب‌وهوایی هستند، حدود نیم میلیارد نفر را در خود جای داده اند که با مشکل سوءتغذیه روبرو هستند؛جمعیتی که شامل بیش از نیمی از افراد مبتلا به سوءتغذیه در جهان است.

در گزارش مشترک فائو و سازمان ملل همچنین نسبت به تاثیرات روزافزون تغییرات اقلیمی بر امنیت غذایی در منطقه آسیا و اقیانوسیه از طریق کاهش بازده محصولات کشاورزی، افزایش قیمت مواد غذایی، کاهش ارزش غذایی و تضعیف زنجیره تولید هشدار داده و در این گزارش بر اهمیت مقابله با فرسایش خاک در آسیا تاکید شده است، آن‌هم در شرایطی که مساله دسترسی به آب شیرین و رقابت بر سر آن یکی دیگر از چالش‌های اصلی در منطقه است.


اولین نفری باشید که نظر میدهید.