شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۸
۲۸ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۵ اکتبر ۲۰۱۹
شماره 5313

تشریح جزئیات نزاع دسته‌جمعی در منجیل

گیلان امروز- فرمانده انتظامی رودبار با اشاره به حضور هشت خوزستانی برای کارگری در باغات زیتون طارم گفت: این افراد با اهالی روستا وارد نزاع شدند اما جسد دو نفرشان در سد سپیدرود پیدا شد که هنوز علت فوت مشخص نیست.

حمیدرضا فیضی با اشاره به جزئیات نزاع دسته‌جمعی در روستای علی‌آباد منجیل تصریح کرد: هشت نفر از استان خوزستان به‌منظور کارگری در باغات زیتون یکی از روستاهای شهرستان طارم حضور پیداکرده بودند که با تعدادی از اهالی روستا درگیر شده و کارشان به کلانتری منطقه و سپس به دادگاه کشیده می‌شود و با مداخله پلیس و مسؤولان قضایی این موضوع به صلح و سازش می‌انجامد.

فرمانده انتظامی رودبار با بیان اینکه این کارگران خوزستانی هنگام برگشت از شهرستان طارم در روستای علی‌آباد منجیل مجدد با همان اهالی روستای شهرستان طارم مواجه شدند، افزود: با بالا گرفتن درگیری و نزاع، 6 نفر از کارگران خوزستانی به‌شدت مجروح و به بیمارستان 31 خرداد منجیل انتقال داده می‌شوند و دو نفرشان مفقود می‌شوند که بعدها با تجسس و پیگیری جسدشان در سد سپیدرود پیدا می‌شود.

فیضی با اشاره به جزئیات بیشتر درگیری طارمی‌ها با خوزستانی‌ها افزود: هنوز مشخص نیست علت مرگ آن دو کارگر خوزستانی، قتل بوده یا غرق‌شدگی و این پرونده در دست بررسی است.

فرمانده انتظامی رودبار از دستگیری هفت نفر در درگیری علی‌آباد خبر داد و گفت: در سریع‌ترین زمان ممکن هفت نفر از مسببین اصلی این ماجرا دستگیر شدند که سه نفرآزاد شدند و چهار نفر دیگر در بازداشت هستند.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.