شنبه ۹ شهریور ۱۳۹۸
۲ محرم ۱۴۴۸
۳۱ اوت ۲۰۱۹
شماره 5286

​ بازدید مدیرکل زندان ها و مدیرکل فنی و حرفه ای استان گیلان از کارگاه های اشتغال نسوان و لاکان رشت


گیلان امروز- در بازدید مدیرکل زندان ها و مدیر کل فنی و حرفه ای استان گیلان از کارگاه های اشتغال نسوان و لاکان رشت نشست هم اندیشی تخصصی در راستای اشتغال و توانمندسازی مددجویان از سوی سید حمید حسینی مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ محمد حسینی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان به همراه یوسفی رئیس آموزش فنی و حرفه ای شهرستان رشت ، سید حمید حسینی مدیرکل زندانهای گیلان و هیئت همراه ضمنبازدید از کارگاه اشتغال و حرفه آموزی زندان زنان رشت و زندان مرکزیاز میزان عملکرد ، برنامه ها ، فعالیتهای این مرکزباخبر شدند.

در این بازدید سید حمید حسینی مدیرکل زندانهای گیلان اظهار کرد: در سال گذشته ۲۷۸۸ نفر مددجویان کل استان تحت آموزش فنی و حرفه ای قرار گرفتند که ۱۴۶۴ نفر موفق به دریافت گواهینامه فنی و حرفه ای شدند.

ویبا اشاره به اینکهدر سال جاری ۱۶۶ نفراز مددجویان نسواناستان در دوره های آموزشیقالی بافی ، خیاطی، اشتغال نشسته،قلاب بافی ، وسایل زینتی ، چرم دوزیو دیگر موارد آموزشی مشغول به فعالیت بوده که پس ازیادگیری و آموزشهای لازم با حضور در کلاس ها ی مربیان فنی و حرفه ایو کسب مهارتهای لازم وارد کارگاه ها می شوند .

مدیرکل زندانهای گیلان در ادامه افزود: با توجه به اینکه در زندان نسوانبرخی از مددجویان واجد الشرایط در حال ادامه تحصیل در مقطع کار و دانش هستند سعی بر این شده است تا کد رشته هایی که منطبق با فنی حرفه ای می باشد به مددجویان آموزش داده شود . تا این ارتباط آموزشی قطع نگردیده و مددجویان بتوانند بصورت علمی و عملی دوره ها را پایان رسانند.

سید حمید حسینی در پایان خاطرنشان کرد: نباید مددجویان در دوران تحمل کیفر اوقات فراغت خود را بیهوده سپری نمایند و باید با داشتن برنامه ها و نشست های تخصصی و خرد جمعی با دیگر ارگان ها و نهادها در راه اشتغال و آموزش افراد و خانواده هایشان گامهای موثری برداشته تا زندانیان بعد از آزادی با داشتن دانش و تخصص و توانمندی لازم با دید بهتری در اجتماع حاضر شوند تا بتوانند با ایجاد مشاغل پایدار علاوه بر امنیت و آرامشی که برای خانواده هایشان مهیا می سازند از تسهیلاتی که مرکز مراقبت بعد از خروج زندانهای گیلان و دیگر نهادهای مرتبط برای آنان در نظر گرفته اند بهره لازم را برده تادیگر افراد را نیز مشغول به آموزش و اشتغال پایدار کنند.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.