دوشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۵
۲۸ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۱۷ اکتبر ۲۰۱۶
شماره 4491

​صالحی در نشست نمایشگاه کتاب فرانکفورت و بلگراد: سعی کرده‌ایم حضور مدیران حداقلی باشد نه رژه‌ای

بخش فرهنگی- معاون فرهنگی ارشاد در نشست تشریح حضور ایران در نمایشگاه‌های کتاب فرانکفورت و بلگراد با بیان اینکه این حضورهای حرفه‌ای می‌تواند فرصت‌های تعامل ما با نشر جهانی را گسترده‌تر کند گفت: سعی کرده‌ایم حضور مدیران ارشاد در این نمایشگاه‌ها حداقلی باشد نه رژه‌ای.

به گزارش ایسنا، نشست خبری تشریح برنامه‌های غرفه ایران در نمایشگاه‌های کتاب فرانکفورت و بلگراد یکشنبه ۲۵ مهرماه با حضور سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیرمسعود شهرام‌نیا مدیرعامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران و مهرداد آگاهی مدیرکل همکاری‌های فرهنگی و هنری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

در این نشست ابتدا سیدعباس صالحی درباره برنامه‌های وزارت ارشاد در این دوره از نمایشگاه کتاب فرانکفورت گفت:‌ در گذشته فضای تجمیعی ایران در این نمایشگاه‌ها یا نبود یا به شکلی که الان به وجود آمده، درنیامده بود. در حال حاضر مجموعه فعالیت‌ها فضایی را فراهم می‌کند که به واسطه آن نشر ایران می‌تواند منظم‌تر و منسجم‌تر در نمایشگاه فرانکفورت حضور پیدا کند.

او در ادامه فعال‌سازی تشکل‌های نشر و واگذاری امور به تشکل‌ها در نمایشگاه فرانکفورت را از جمله فعالیت‌های معاونت فرهنگی در دو، سه سال اخیر برای حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی دانست و گفت: امسال ۵ تشکل مهم بخش وسیعی از غرفه ایران را ساماندهی می‌کردند و برنامه‌ریزی‌ها با هماهنگی‌های این تشکل‌ها انجام شده است. این تشکل‌ها شامل اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران، انجمن ناشران دانشگاهی، مجمع ناشران انقلاب اسلامی، مجمع ناشران دفاع مقدس و انجمن زنان ناشر می‌شود.

معاون فرهنگی وزارت ارشاد توجه ویژه به انتخاب کتاب‌ها و کاتالوگ‌هایی که بتواند نشر ایران را معرفی کند از دیگر فعالیت‌ها برای حضور در نمایشگاه‌های کتاب فرانکفورت و بلگراد عنوان کرد.

او همچنین به افزایش ناشران مستقل برای حضور در نمایشگاه کتاب فرانکفورت اشاره کرد و گفت: از فعالیت‌های ما در این زمینه ترغیب و تشویق ناشران مستقل برای حضور در نمایشگاه کتاب فرانکفورت بوده است. در این زمینه تشویق‌هایی از سوی معاونت فرهنگی صورت گرفته است به همین خاطر امسال تعداد بیشتری از ناشران در نمایشگاه شرکت می‌کنند. این حضور حرفه‌ای می‌تواند فرصت‌های تعامل ما با نشر جهانی را گسترده‌تر کند.

صالحی در ادامه به فعالیت‌هایی در زمینه غرفه‌آرایی و زیبایی بصری غرفه ایران در نمایشگاه فرانکفورت اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه ایران جایگاه هنر شرقی تلقی می‌شود، سعی کرده‌ایم که این حضور با کج‌سلیقگی هنری همراه نشود. همچنین سعی کرده‌ایم حضور وسیع ناشران، نویسندگان و خبرنگاران را در این نمایشگاه داشته باشیم. در این زمینه در قالب حمایت‌های مالی و غیرمالی تشویق‌هایی از این افراد صورت گرفته است.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.