افزایش مرگ و میر بر اثر تصادف جاده ای در 9 ماه نخست امسال در گیلان
گیلان امروز- رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان با تأکید بر ضرورت وجود هوشمندسازی کامل در استان گیلان گفت: در ۹ ماههای اول در استان گیلان آمار مرگومیر افزایش پیدا کرده است.
به گزارش فارس ، سرهنگ محمدرضا محمدی در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه رشت با اشاره به شرایط ترافیکی استان گیلان اظهار کرد: با توجه به نزدیکی سال نو تصادفات جادهای و فوت ناشی از آن جشن و شادی مردم را مختل میکند.
وی با بیان اینکه خسارتهای مالی و جانی تصادفات در جامعه قابل ارزیابی نیست گفت: همهتأییدمیکنیم که امروز زندگی بدون وسایل نقلیه غیرممکن است بنابراین باید فکری به حال ترافیک، تصادفات و تلفات ناشی از آن داشته باشیم.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان با اشاره به بهرهمندی ازهمه امکانات حوزه نرمافزاری و سختافزاری در کشورهای توسعهیافته برای مهار مشکلات ترافیکی و تلفات جادهایبیان کرد: برخی از کشورها حتی دورنمای صفر تلفات رانندگی را برای خود طراحی کرده که نشان میدهد رسیدن به دورنمای صفر تلفات جادهای غیرممکن نیست.
محمدی با تأکید بر اینکهدر کشور چیزی حدود ۱۶ هزار نفر براثر تصادفات جادهای جان خود را از دست میدهند گفت:اینآمار در حالت عادی محاسبهشده است چراکه درگذشته بالای ۲۰ هزار نفر کشته جزو آمار تلفات جادهای محاسبه میشدهدر صورت اینکهحقیقتاً این آمارمطلوب نیست.
وی با بیان اینکه آمار کشتهها و تلفات جاده به میزان فوت هفته یک بار سقوط یک هواپیما افزود: متأسفانهاین میزان مرگ خاموش هرگز حس نمیشود درصورتیکه مرگ و میر بر اثر تصادف جادهای بسیار تأسفآمیز است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان با بیان اینکه در ۹ ماهه اول در استان گیلان آمار مرگومیر تصادفات جاده ای افزایش پیدا کردهگفت: ۴۵ درصد از کل تصادفات که در ۹ ماهه اول امسال اتفاق افتاده، تصادف باعابرین پیادهبوده است.
محمدیبا بیان اینکه بیشترین کشتهشدگانجادهای بین ۴۵ سال تا ۸۰ سال را به خود اختصاص دادهاست اظهار کرد:اصولاً قشر آسیبپذیر در حوادث جاده عابرینپیاده هستند لذا عابرین پیاده نیز باید دقت لازم را به عمل آورند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان با اشاره به آمار بالای تصادفات با موتورسیکلت گفت: بیش از ۶۰ درصد موتورسوارانی که در حوزه شهری بر اثر تصادف موتورسیکلتفوت کرده غیرمقصر بودهاند، لذا باید به کلاه ایمنی موتورسیکلتها توجه ویژه شود.
وی با اشاره به ناگزیر بودن از استفادهوسایل نقلیه افزود: ما باید برای استفاده درست از این وسایل به قانون ملزم باشیم.
محمدی با اشاره به هزینههای اقتصادی در تصادفات رانندگی در جامعه تصریح کرد:حدود هفت درصد از تولید ناخالص ملی تحمیل هزینهای است که از طریق تصادفاتجادهایاتفاق میافتد لذا بیتوجهی به قوانین جادهای به جامعه هزینههای اقتصادی زیادی به بار میآورد.