شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷
۴ ذیقعدهٔ ۱۴۴۶
۱۹ ژانویهٔ ۲۰۱۹
شماره 5121

​ در مراسم تقدیر از پرستاران نمونه استان گیلان اعلام شد: بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی برای رشت لازم است


گیلان امروز ، رقیه ابراهیم زاده اصلی- پرستاری محور سلامت، سلامت پرستار، سلامت جامعه ...این عبارات از جمله مضامینی بود که بر دیوار سالن همایش نقش بسته بود، قدردانی نمادین از قشر زحمتکش پرستاران که فرشتگان صبر و مهربانی نام گرفته اند همزمان با میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار، به همت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در رشت برگزار و از یکصد و ده پرستار نمونه، تقدیر شد.

دکتر یوسف‌زاده چابک، ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان: آنچه که این گروه را شایسته عنوان "فرشتگان رحمت" می‌کند یک بال آن صبر و بال دیگر آن مهربانی آنان است. و هرکسی حتی اگر در خانواده خودش هم از بیماری مراقبت بکند از حس خوب و اجر و قرب برخوردار می‌شود.

وی با بیان این که انتظار و تصویر ذهنی که جامعه ما از پرستاری دارند صبر و مهربانی است و آنها را فرشتگان رحمت می‌خوانند گفت: امروزه حوزه‌های پرستاری دلخوش تحولات زیادی است. دامنه حرفه ای فعالیت‌های پرستاری از حوزه درمان فراتر رفته و وارد جامعه می‌شود. مثلا غربالگری فشار خون که طی چهار روز اخیر در بخش دولتی و خصوصی انجام شد بیانگر همین نگرش جدید است. و یا طب سالمندان، طب تسکینی، خدمات مراقبتی در بالین بیمار در منزل از جمله دامنه‌های جدید این حرفه است و برای دانشگاه ما نیز جای خوشبختی است که مدیریت پرستاری در کنار مدیریت دانشگاه است. وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی از سه سال پیش برنامه راهبردی خود را شروع کرد و موفقیت‌های چشمگیری را بدست آورده. نظیر نظام ارجاع الکترونیک که در حال تحقق در استان گیلان است و امیدواریم تا پایان سال عملیاتی شود.البته روز گذشته اولین نظام ارجاع الکترونیک در مرکز تخصصی بعثت رشت انجام شد اما در برنامه جامع دانشگاه نقشه جامع درمان طراحی شد که اطمینان دارم ضامن اجرا و تداوم این برنامه‌ها پرستاران عزیز هستند.

دکتر یوسف زاده با اشاره به نخستین همایش " زن و فرهنگ سلامت " که اخیرا" به همت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در رشت برگزار شد، افزود: در این همایش از پنج مادر نمونه گیلانی که برای سلامت خانواده و فرزندان بیمار خود تلاش کرده بودند، تقدیر شد و نشان شهروند مسوول به آنها اهدا شد. و این نشانگر ارزش و اهمیت کار یکایک پرستاران است که به طور شبانه روزی و بدون هیچ نسبتی با بیمار و با مهارت، دانش و تخصص خود در کنار بیماران و در خدمت جامعه هستند.

یکی از چالش‌های دانشگاه بیمارستان‌های سطح یک هستند

وی تصریح کرد: ما در گیلان هفت بیمارستان 32 تختخوابه داریم که به عنوان بیمارستان‌های سطح یک ما هستند. املش، سیاهکل، رضوانشهر، ماسال، منجیل، رستم آباد و شفت. که یکی از چالش‌های دانشگاه این بیمارستان‌های سطح یک هستند چون از خدمات تخصصی کمتری برخوردارند و گله‌مندی هایی وجود دارد. همچنین در کشور 81 بیمارستان 32 تختخوابه داریم که هفت تای آن از سطح یک در آینده خارج خواهند شد و در کنار هم پیوند خواهند خورد.بیمارستان‌های سطح دو یک حد هستند.رودسر، لنگرود، آستانه، صومعه‌سرا، شفت، رودبار، آستارا خواهد بود.

دکتر یوسف زاده گفت: سه بیمارستان لاهیجان، انزلی و تالش به‌عنوان بیمارستان‌های سطح سه یا قطب‌های ما (در شرق، غرب، مرکز) هستند و مرکز اصلی ما شهر رشت خواهد بود. اما شهر رشت بیشترین فشار را در حال حاضر تحمل می‌کند چون اعزام به اینجا صورت می‌گیرد و در عین حال به جمعیت یک میلیون نفری شهر رشت هم باید خدمت بدهند بنابراین حجم کار زیادی به کادر پرستاری و درمانی شهر رشت تحمیل می‌شود و این هم نیازمند چاره اندیشی است.

بیمارستان ۵۰۰تختخوابی برای رشت لازم است

پیش‌بینی ما این است که یک بیمارستان جامع 500 تخت خوابی برای مردم رشت کفایت می‌کند نه برای مردم استان، بیمارستان رازی نیز برای مرکز پیوند و سرطان فعالیت می کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر 1100 تخت در شهر رشت داریم و حدود 500 تخت را در سایت لاکان که الان یک بیمارستان با پیشرفت فیزیکی 50 درصد و در حال ساخت است در نظ گرفتیم. تلاش جمع نمایندگان نیز بر این است تا کنار این، یک بیمارستان جامع بزنیم.

گیلان به بیمارستان جامع نیاز دارد

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: گیلان تنها استانی است که بیمارستان‌ جامع نداشته و خوشبختانه داریم این کمبود را رفع می‌کنیم که امیدواریم با کمک پرستاران عزیز جایگاه شایسته استان گیلان به عنوان یکی از پیشتازان عرصه سلامت کشور ارتقا یابد.

میزان مطالبات علوم پزشکی با میزان بدهی این دانشگاه برابر است

وی در خصوص برخی از مطالبات هم گفت: کسری 120 میلیاردی داشتیم که این کسری با تلاشی که صورت گرفت جبران شد. و الان میزان مطالبات ما با میزان بدهی ما برابری می‌کند. اما پاسخگو بودن در برابر پاداش عملکرد پرستاران برایمان مهم است.

مطالبات دانشگاه تا پایان شهریور 96 را از بیمه دریافت کردیم و امروز دانشگاه علوم پزشکی گیلان

بجز مطالبه پزشکان، هیچ مطالبه پرسنلی دیگری از سال 96 دانشگاه ندارد و مطالبات بیمه‌ای دانشگاه از شهریور 96 به این طرف پابرجاست که امیدواریم طی روزها و ماه‌های آینده بتوانیم مطالبات شما را عملیاتی بکنیم.

طرح تحول سلامت به مردم آرامش می دهد

دکتر داداشی، رییس مجمع نمایندگان استان گیلان با طرح این موضوع که بعضی‌ها می‌گویند طرح تحول سلامت شکست خورده گفت: ولی این‌طور نیست، ممکن است دولت کسری بودجه در طرح تحول سلامت داشته باشد اما این بخاطر خود مردم است. و همه‌ی ارکان نظام باید تلاش کنند طرح تحول سلامت را کامل محقق کنند چون به مردم آرامش خاطر داده است.

بودجه علوم پزشکی از 23 هزار میلیارد به 12 هزار میلیارد رسیده است

وی تصریح کرد: ما در بسیاری از دستگاه‌های اجرایی کشور بودجه کم داریم. بحث بودجه بیمه سلامت و سایر بودجه‌های مرتبط با علوم پزشکی، از 23 هزار میلیارد آمده به 12 هزار میلیارد، قطعا در مجلس در رابطه با افزایش بودجه سلامت تلاش خواهیم کرد چون مقوله سلامت یکی از نیازهای ضروری هر جامعه‌ای است. دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز مطالبه 200 میلیارد تومانی از سازمانهای بیمه‌ای دارد.

بیمارستان مگاهاسپیتال حق گیلان است

دکتر داداشی با اشاره به این که برای بیمارستان مگاهاسپیتال که 400 تختخوابی است پیگیر هستیم که به 1000 تختخواب برسد و سیستم درمانی ما را از پراکندگی دربیاورد گفت: اما جای تاسف دارد که دوستان ما در معاونت برنامه و بودجه خیلی همراهی نکردند. مگاهاسپیتال "بیمارستان جامع" حق گیلان است، گیلان پرجمعیت است با جمعیت شناور، اما از آقای دکتر نوبخت تشکر می‌کنیم که قول همکاری دادند. ولی معاونت پارلمان و زیر مجموعه که هر دو گیلانی هم هستند ظاهرا نخواستند در برابر سایر استان‌ها زیر سوال بروند، ولی ما گیلانی‌ها هم ایرانی هستیم، چطور می‌شود استان‌های دیگر مگاهاسپیتال دارند؟ مجمع نمایندگان گیلان گلایه دارد که چرا در بودجه 98، مگاهاسپیتال گیلان مطرح نشده ولی نمایندگان گیلان در کمیسیون تلفیق پیگیر هستند.

شش هزار و 205 پرستار در بیمارستان‌های خصوصی و دولتی شاغل هستند

خانم دکتر ادیب، مدیریت پرستاری استان گیلان نیز کفت: پرستاری استان فقط نداشته‌ها نیست، بلکه داشته‌های زیادی هم دارد، از جمله شش هزار و 205 نفر پرستار شاغل در بیمارستان‌های خصوصی و دولتی است که امکان ایجاد هر تحولی را در پرستاری فراهم می‌کند و به پشتوانه آن قادر هستیم به بسیاری از اهداف عالیه پرستاری و حقوق خود دست پیدا کنیم. و ارتباط موثر و سازنده بین دانشکده‌های پرستاری، نظام پرستاری و مدیریت پرستاری دانشگاه فراهم است که زیر سایه این فضای امن و آرام می‌توانیم مطالبات خود را پیگیری کنیم.

امروزه "پرستاری جامعه نگر" مطرح است

وی با بیان این که امروز پرستاری یک حرفه است و وظیفه داریم در جهت حرفه‌ای ماندن تلاش کنیم از دکتر یوسف زاده، ریاست دانشگاه علوم پزشکی برای حمایت همه جانبه و ابقای پرستاری قدردانی کرد و افزود: متاسفانه در کشور ما جایگاه پرستاران فقط در حوزه درمان دیده شده که وزارت بهداشت این خلاء را احساس کرده و مقوله "پرستاری جامعه نگر" را مطرح کرده است. و در واقع اگر از بیمارانی که به بیمارستان مراجعه می‌کنند ارزیابی کنیم درمی‌یابیم که بسیاری از این بیماران نیازی به درمان ندارند بلکه نیاز به مراقبت دارند. و باید به جایی برسیم که افراد فقط برای درمان به بیمارستان مراجعه کنند و مراقبت آنها در خانه انجام شود. البته الان18 مرکز مراقبت از بیمار در استان داریم که باید به 50 "مرکز هوم کر" افزایش یابد.

امیدوارم بیماران در منزل مراقبت بشوند

وی ادامه داد: در یک سال اخیر 22 مرکز موافقت اصولی گرفته اند و برای پنج مرکز نیز پروانه بهره‌برداری صادر شده و امیدوام بیماران نیازمند به جای بستری شدن در بیمارستان، در منزل و در کنار افراد خانواده خود مراقبت بشوند.

همچنین راه‌اندازی کلینیک‌های تخصصی پرستاری از دیگر برنامه‌های ما است. اگر می‌خواهیم حرفه‌ای بشویم باید به پژوهش روی بیاوریم. هر سازمانی برای بهبود عملکرد خودش نیاز به پژوهش دارد. از جمله در حرفه ما پژوهش‌های کاربردی در بالین داریم.

ما 427 پرستار فارغ‌التحصیل در کارشناسی ارشد و دکترا در بالین داریم و هسته‌های پژوهش در بالین راه‌اندازی شده است.

توجه به رفاهیات و جلب رضایت جامعه پرستاری از اصلی‌ترین ابلاغیه‌ها از سوی ریاست دانشگاه است

نکته دیگر نیروهای جوانی هستند که در علوم پزشکی در بیمارستان‌ها مشغول به‌کار هستند. الان دانشگاه‌ ما دانشگاه جوانی است چون 40 درصد پرسنل پرستاری مشغول به کار زیر 10 سال سابقه کار دارند. و این فرصت خوبی است برای استفاده از خلاقیت.

وی گفت: 467 مدیر پرستاری در رده‌های مختلف داریم که باید برای بازنشستگی همه عزیزان برنامه‌ریزی بشود. بیمارستان‌های ما نیاز به مدیران شایسته‌تر از امروز برای آینده دارند، توجه به رفاهیات و جلب رضایت جامعه پرستاری از اصلی‌ترین ابلاغیه‌ها از سوی ریاست دانشگاه به هنگام قبول این مسوولیت به من بوده است. از جمله برای بهسازی اتاق استراحت و رختکن همکاران پرستاری تلاش و مجدد تامین اعتبار شد تا نقایص رفع شود. در بیمارستان پورسینا و بیمارستان رازی این کار شروع شده است. بحث تغذیه از جمله نارضایتی پرستاران بوده که ارزیابی شد و مشخص شد در مورد نحوه پخت و سرو غذا اشکالاتی بوده که باید رفع شود. سختی شرایط کار پرسنل شرکتی نیز برطرف شد برقراری حق مهدکودک نیز با مساعدت ریاست دانشگاه و جناب آقای دکتر عاشوری در حال برطرف شدن است. نیروهای داوطلب نیز در دانشگاه علوم پزشکی هست و امروز طرح غربالگری سلامت نیز با حضور فعال همکاران داوطلب خیلی بهتر و زودتر از آنچه فکر می‌کردیم انجام و در حال سازماندهی هستیم.

کمبود نیروی انسانی در بخش پرستاری دغدغه مشترک دانشگاه های علوم پزشکی است

دکتر ادیب گفت: اما مهم‌ترین نداشته ما کمبود نیروی انسانی است که دغدغه مشترک همه‌ی دانشگاه‌های علوم پزشکی است و باعث می‌شود پرستاران ما از خیلی مزایا برخوردار نبوده و مجبور به اضافه کاری‌ها بشوند. و یا از مزایای بازنشستگی پیش از موعد برخوردار نشوند.

وی اضافه کرد: شاخص پرستار به تخت در کشور 7 دهم و در دانشگاه ما 9/0 است در حالی که باید به 8/1 برسد و شاخص کادر به تخت 2/1 است کهدر دانشگاه ما 9/1 است که باید به 5/2 برسد.

در دوره وزارت بهداشت اسبق یعنی دکتر هاشمی، تلاش‌هایی برای جذب نیرو انجام شد ولی به‌خاطر عدم تامین بودجه انجام نشد. اما سرپرست جدید وزارتخانه، دکتر نمکی قول استخدام 18 هزار نیروی پرستاری در سال 98 را دادند، که امیدواریم بودجه اختصاص بدهند. ولی در شرایط فعلی باید با چینش مناسب نیروها و توزیع درست از همین تعداد نیروها بهینه استفاده کنیم. گاهی نیز پرستاران مجبور به انجام کارهای غیروظیفه‌ای خود مثل آمارگیری، منشی‌گری و ... می‌شوند.

ناعادلانه بودن پرداخت‌ها نکته دیگری است که ذهن ما را مشغول می‌کند

ی افزود: معوقات پرستاران عزیز نکته دیگری است که دغدغه مشترک همه‌ی دانشگاه علوم پزشکی است. و بخاطر عدم وصول معوقات از بیمه‌ها این اتفاق افتاد. البته دکتر نمکی برای پرداخت معوقات پرستاران در اسرع وقت دستور دادند. اما بحث ناعادلانه بودن پرداخت‌ها نکته دیگری است که ذهن ما را مشغول می‌کند. البته مایه افتخارات است با همه‌ی این شرایط و گاه ناملایمات، همکاران عزیزم هیچ‌وقت از هیچ تلاشی برای ارایه خدمات به بیماران کوتاهی نکردند.

پرستاری صبر و عشق است

خانم زاهدصفت، رییس هیات مدیره نظام پرستاری استان و رییس شورای عالی نظام پزشکی کشور نیز گفت: پرستاری صبر است، صبری که با تاسی از حضرت زینب در شاغلین این حرفه است و علیرغم تمام کمبودها و ناملایمات پرستاران را سوق می‌دهد که از حرفه خود مراقبت کنند.و پرستاران فقط باید از ارایه خدمات در حرفه خود لذت ببرند چون اگر غیر از این باشد دوام آوردن در این حرفه واقعا خیلی سخت است. و ما از نمایندگان که عضو کمیسیون بهداشت هستند انتظار داریم که از این حرفه حمایت کنند.اکنون 120 هزار پرستار داریم که آماده خدمت رسانی هستند ولی فعلا در حد استخدام 18 هزار نفر مصوب شده است.

پس از 12 سال قول دادند تعرفه‌گذاری پرستار اجرایی بشود

وی ادامه داد: آنچه که بر همگان روشن است اهداف سازمان نظام پرستاری در دفاع از حقوق مردم و کادر پرستاران است. همه‌ی ما به هر حال فرد بیماری داریم و دوست داریم که بیماران ما خدمات خوب و قابل قبولی بگیرند. اما فکرش را بکنید بیمارستانی که در راهرو مریض دارد واقعا چطور پرستار باید خدمات بدهد. و این عذاب وجدان به همه‌ی ما برمی‌گردد.

ما به جد دنبال تعرفه گذاری پرستار نیز هستیم.و مسوولین قول دادند در سال 98، پس از 12 سال تعرفه‌گذاری پرستار اجرایی بشود. چیزی که نظام پرستاری دنبال آن است این است که فاصله بین آموزشی که پرستار در کلاس درس یاد می‌گیرد تا خدمات بدهد کوتاه باشد.

با توزیع درست منابع، به همکاران انگیزه بهتری بدهیم

درخصوص مطالبات ما هنوز سر 5/27 درصد توزیع منابع کارانه حرف داریم و امیدواریم این سهم را به حد مطلوبی برسانند تا با توزیع درست منابع، همکاران انگیزه بهتری پیدا کنند.

تقدیر از پرستاران نمونه

گفتنی است خانم شفیع‌پور، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی رشت پرستار پیشکسوت و بازنشسته نیز از خاطرات خود در دوران دفاع مقدس گفتند. و سپس با گرامیداشت یاد پرستارانی که سال قبل از دنیا رفتند و در بین این جمع نبودند از صد و ده پرستار نمونه استانی به شرح زیر تقدیر شد:

- پرستاران پیشکسوت نمونه استانی:کلثوم فلاحتی و سیما الهیاری فرد سوپروایزر مرکز آموزشی درمانی پورسینا، سوسن بهمن پرست بهیار مرکز آموزشی درمانی رازی

- پیشکسوتان آموزشی: کلثوم سلمان قاسم عضو هیات علمی دانشکده پرستاری مامایی شهید بهشتی، فاطمه حیدری عضو هیات علمی دانشکده مامایی، شرق گیلان و پیراپزشکی

- برگزیدگان کشوری: عذرا خاور دانشور سوپروایزر مرکز آموزشی درمانی رازی، معصومه ضیایی کاردان هوشبری بیمارستان سید الشهدای لاهیجان، محبوبه نعیم آسا پرستار بیمارستان 22 آبان لاهیجان

- از مرکز آموزشی درمانی الزهرا: راضیه شاکرخدمت سوپروایزر، انیس یوسف‌نژاد پرستار،راحله صفرزاده پرستار، فرخ‌السادات اخباری پرستار، معصومه رضامنش کاردان هوشبری

- از مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین: مرجان ابراهیمی سرپرستار، کبری جعفرزاده لاله دشتی پرستار، مریم پورمحمد کارشناسی هوشبری

- از مرکز شفا: فاطمه مولایی‌پور سوپروایزر، ثمین خوشنود پرستار، طاهره پورطالمی پرستار، احیا پسندیده پرستار، مرضیه سالاری پرستار

- از مرکز آموزشی درمانی ولایت: فرزانه ایمن آبادی پرستار، آمنه باقرزاده پرستار، معصومه کریمی پرستار

- از مرکز 17 شهریور: لیلا فلاح سوپروایزر، طاهره حسن پور سرپرستار، فاطمه غلاملوفرد پرستار، فاطمه فرجود ماسوله پرستار، فاطمه بزرگ چنانی پرستار

- از کلینیک بعثت: سیده سمیه مرتضوی پرستار

- از دانشکده مامایی بهشتی رشت: آسیه صدیقی عضو هیات علمی

- از نظام پرستاری رشت: دکتر محمد مقدم‌نیا عضو هیات علمی، دکتر آذر درویش‌پور عضو هیات علمی،

دکتر نازیلا جوادی عضو هیات علمی، محمدتقی یاسوری مسوول میسیون حقوقی نظام پرستاری رشت، زهرا ذاکری مسوول روابط عمومی، شهناز بهره‌مند از صومعه‌سرا، حسن محمدی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی، پوپک زیده‌سرایی از بیمارستان امام خمینی صومعه‌سرا،

سکینه ذاکر کوزانی مرکز 17 شهریور، زهرا چتری شیوایی مرکز آموزشی درمانی شفا، سودابه رفیع‌پور مرکز آموزشی درمانی شهریور،

مینا نظام پسند مرکز آموزشی درمانی ولایت، رویا فلاح مرکز آموزشی درمانی رازی، فرشته نجف لو از بیمارستان رسول اکرم، مسعود عزیزی همکار بازنشسته

- از بیمارستان شهید بهشتی آستارا: مرضیه حیادخت پرستار، مریم رنجکش پرستار، شیوا سفقتی کارشناسی هوشبری

- از بیمارستان شهید نورانی تالش: توفیق پورحسن اصلی سوپروایزر، زهرا شکوری پرستار، گلناز والایی پرستار، سمیه پرواس پرستار

- از بیمارستان شهدای رضوانشهر: مرضیه ارجمندی پرستار

- از بیمارستان شهید بهشتی انزلی: هما پورعبدالله پرستار، سیده زاهر سلیمی زاویه پرستار، مریم زند عاشوری سوپروایزر، مریم ضیایی فرد پرستار

- از نظام پرستاری آستارا: الهام خرمی بیمارستان شهید بهشتی آستارا، الهام زینال زاده بیمارستان شهید بهشتی آستارا، ناهید زاهدنیا بیمارستان شهید بهشتی آستارا، نازیلا رهبر بیمارستان شهید بهشتی آستارا

- از بیمارستان نیکوکاری املش: پریسا میرزاجان زاده سوپروایزر

- از بیمارستان شهید انصاری رودسر: مژگان پورغنی، سمیه سرایی سرپرستار، ساره فرهمند کارشناس اتاق عمل، هاجر وهابی پرستار

- از بیمارستان امینی لنگرود: سارا غزلی سوپروایزر، شهرزاد ماکویی سرپرستار، فریبا قربان پسند پرستار، جمیله جوادی پرستار

- از بیمارستان غدیر سیاهکل: طاهره رمضانی سرپرستار

- از بیمارستان 22 آبان لاهیجان: سودابه صادقی پرستار، نجمه ابراهیم خانی پرستار، صغری طالبی سرپرستار، معصومه هوشیار پرستار، اعظم عابدینی پرستار بیمارستان سیدالشهدای لاهیجان

- از بیمارستان کوثر آستانه: ساره جفاکش سوپروایزر، زهرا دادرس کاردان اتاق عمل، عذرا بحر کاظمی پرستار

- از دانشکده پرستاری مامایی شرق گیلان: رویا منصور قناعی عضو هیات علمی، معصومه کریمی و پروانه زینعلی بیمارستان کوثر آستانه، زهرا کاظمی و ناهید بابائیان روشن بیمارستان شهید انصاری رودسر، مریم مهدی پور و مهناز پیرفلک و آزاد صفار حمیدی و ام البنین خان احمدی بیمارستان 22 آبان لاهیجان، نادر محمدی فوریت پزشکی لنگرود، نادیا آسوده بیمارستان نیکوکار املش، ارم فهیمی فام از لنگرود، نرگس هدایتی بیمارستان 22 آبان لاهیجان، سهیلا غلامعلی پور از بیمارستان خصوصی شفای لاهیجان، طاهره طاهرپرور بیمارستان شهید الشهدای لاهیجان، سیده فرزانه داواطلب بیمارستان 22 آبان لاهیجان، کبری زینعلی بیمارستان غدیر سیاهکل

- از بیمارستان امام خمینی صومعه‌سرا: فتانه احمدی پرستار، هایده خشنود پرستار، سمیه طالبی سوپروایزر

- از بیمارستان امام حسن فومن: زهرا بشری سرپرستار ، فرحناز تقی زاده سوپروایزر

- از بیمارستان رسالت ماسال: سمیه قلی زاده سوپروایزر

- بیمارستان امام رضا شهرستان شفت: فریده فرضی پور سوپروایزر

- بیمارستان 31 خرداد منجیل: اکرم ملکی پرستار

- از بیمارستان ولیعصر رودبار: مژگان تبرته کارشناس اتاق عمل، مائده قلی پور کارشناس اتاق عمل

- از بیمارستان سلامت رستم آباد: مهناز راستگو پرستار

- از معاونت بهداشتی: خیرالنساء * پرستار، زهرا حسین نژاد پاکدل پرستار، کبری یکتایی پرستار

- از مدیریت حوادث فوریت پزشکی: حسن قدرت علیدوست پرستار، فرشاد مهدی زاده پرستار، فرهاد احمدپور کاردان فوریت‌های پزشکی، حسین فیروز منش کاردان فوریت‌های پزشکی، شهروز مروتی کاردان فوریت‌های پزشکی

- از شرکت کارآفرینان آوای سلامت: مونا عظیمی پرستار، شهرزاد بخش علیان پرستار

- از بسیج جامعه پزشکی: سرور سالاری از بیمارستان امام رضای شفت، آمنه امساک پور از بیمارستان امیرالمومنین، زهرا قربانی از بیمارستان شهید بهشتی آستارا

- از مرکز آموزشی درمانی از حشمت: معصومه حسابی سوپروایزر، علیرضا کمال زاده کاردان هوشبری، افسانه گل کوبی پرستار، معصومه جهان مهین پرستار، لیلا عینی پرستار، نرگس امامی پرستار، شهربانو خوشنوای فومنی سوپروایزر

- از مرکز آموزشی درمانی رازی: شیوا برادران سرپرستار، طاهره حسن شناس پرستار، شهربانو سیفی پرستار، رقیه صفرزاده پرستار، معصومه آقایی پرستار، زینب محمدی پرستار، طراوت درویش زاد پرستار، هایده سخت زاده کارشناس اتاق عمل، حسن همزه علی پور کمک بهیار، مریم غلامی پرستار

- از مرکز آموزشی درمانی پورسینا: کلثوم مهری ثابت سوپروایزر، منیژه اسدالهی سرپرستار،معصومه صفری پرستار، فاطمه دژن پیشه پرستار، مسعود همزه رفعتی پرستار، زهرا سعیدی پرستار، شهربانو حسین پور پرستار، آرزو ستوده پرستار، معین کریمی کارشناس هوشبری، زهرا شعبانی کاردان اتاق عمل،

منور جعفری کارشناس هوشبری، رمضان نوروزی کمک بهیار

- از آسایشگاه معلولین سالمندان: فریال تنگ شیر بهیار،زهرا معتمدی پرستار

- بانوان پرستار ایثارگر در جبهه‌ی حق عیله باطل:زهرا شفیع پور، هنگامه خاکپور، اعظم خاکپور، دکتر اکرم رحمانی، فاطمه صدیقی، خانم نعمتی

- پنج بیمارستان مختلف: مرکز آموزشی درمانی شفا – بیمارستان رسالت ماسال – بیمارستان سیدالشهدای لاهیجان – بیمارستان امینی لنگرود – بیمارستان خصوصی آریا

- منتخبین جشنواره مهربانی: شرکت کارآفرینان آوا سلامت:زهرا کامیاب نقاشی از بیمارستان تالش، سیما پوررحیمی نقاشی از بیمارستان امام خمینی صومعه سرا، مریم تسلیمی شعر از بیمارستان رودسر، مهدی زاهدی خاطره از اورژانس رازی، رباب میری از بیمارستان صومعه سرا کلیپ، سکینه صدیقی از مرکز آموزشی پورسینای رشت عکس، فاطمه پوردقت کار عکس، کارشناس پرستاری از مرکز 17 شهیریور، مرجان حاجتی کارشناس پرستاری از مرکز آموزشی ولایت عکس،

و فاطمه فلاح یک دختر خانم ده ساله که یکی از بیماران 17 شهریور بودند و با نقاشی از پزشک پرستار در این جشنواره شرکت کردند.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.