حضور هیئت عزاداری کانون ناشنوایان در مراسم ویژه سوگواری شب شام غریبان
گیلان امروز- محوطه پرورشگاه مژدهی رشت شاهد برگزاری مراسم ویژه عزاداری و سوگواری شب شام غریبان حسین علیهالسلام بود.
این مراسم با همت بهزیستی استان گیلان و با حضور ارزشمند جمعی از عزیزان ایتام، روشندلان، ناشنوایان و خانوادههای محترمشان در شب شام غریبان حسینی برگزار شد.
در این مراسم مدیر کل بهزیستی گیلان دکتر پارسی، محمدحسن عاقل منش و اسماعیل حاجی پور دو تن از سفیران فرهنگی بهزیستی گیلان حضور داشتند.
از نکات قابل توجه در مراسم حضور پرشور و منظم هیئت عزاداری کانون ناشنوایان در مراسم عزاداری بود. همچنین روحانیون مسلط به زبان اشاره اعزامی از مشهد تا پایان مراسم در جمع عزاداران حضور داشتند و نوحهخوانی یکی از روشندلان که به مراسم حال و هوای خاصی داد.
از نکات حاشیهای این مراسم خداحافظی روحانیون گرانقدر اعزامی از مشهد که پس از ده روز تبلیغ و فعالیت ماموریتشان به پایان رسیده است.
در انتهای این مراسم روحانیون اعزامی از مشهد مقدس ضمن تقدیر و تشکر از میهماننوازی مردم ولایت مدار گیلان و مسئولان بهزیستی از مدیر کل بهزیستی گیلان ترجمه قرآن کریم را به زبان اشاره با بهرهمندی از کارشناسان قرآنی خواستار شدند که خوشبختانه این پیشنهاد با استقبال و موافقت دکتر پارسی برای ترجمه یک جزء از قرآن کریم به زبان اشاره روبرو شد.
