رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان تاکید کرد: تاکید بر اتخاذ سیاستهای حمایتی از سرمایه گذاران با حضور وزیر صنعت در گیلان
گیلان امروز- وزیر صنعت، معدن و تجارت در سفر دو روزه به استان گیلان ضمن بررسی ظرفیتها، توانمندیها و مشکلات حوزه صنفی و صنعتی گیلان از نزدیک در جریان مشکلات و چالشهای صنعتگران و کارآفرینان استان قرار گرفت و بر اتخاذ سیاستهای حمایتی از سرمایه گذاران و فعالان بخش خصوصی تاکید کرد.
در این سفر دو روزه، محمد شریعتمداری با هدف تسهیل در امور اقتصادی و رفع موانع تولید با استاندار و نمایندگان گیلان در مجلس و همچنین صاحبان صنایع این استان دیدار کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در روز های پنج شنبه و جمعه در این استان گفت: سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به گیلان در شرایطی که کشور با مسائل و مشکلات عدیده ای درگیر است بسیارمغتنم و پربرکت بود و دستاوردهایی اثربخشی برای فعالان اقتصادی به همراه داشت .
فرهاد دلق پوش افتتاح طرح صنعتی و بازدید از صنایع استان را از مهم ترین برنامه های وزیر عنوان کرد و گفت: پس از جلسه مجمع نمایندگان، یک واحد صنعتی به نام روجین پایا، تولیدکننده اوراق فشرده با روکش ملامینه و هایگلاس با اشتغالزایی ۱۴۰ نفر افتتاح گردید و در ادامه این سفر فرایند تولید شرکت لاستیک سازی گیلان( قطعات یدکی خودرو) و شرکت تالک ایرانیان (تولید کننده قوطی نوشابه و آبمیوه و درب آسان بازشوی آلومنیومی) و مشکلات این صنایع با حضور وزیر صمت مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: شرکت تالک ایرانیان، تولید کننده قوطی های آلومینیومی با درب آسان بازشو مجهز به تکنولوژی پیشرفته است و با ۱۶۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری به صورت مستقیم برای ۱۶۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
