سه‌شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۷
۲۸ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۱۱ سپتامبر ۲۰۱۸
شماره 5020

​ اثر نوجوان گیلانی در جشنواره فیلم کودک برای کودک برگزیده شد


گیلان امروز- جایزه بهترین صداگذاری جشنواره‌‌ی قاصدک به فیلم «لطفا زمین را پاکیزه نگه ‌داریم» مهسا شمسایی، عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان تعلق‌ گرفت.

به گزارش روابط عمومی کانون فکری گیلان،هشتمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان (قاصدک) درحالی برگزیدگان خود را شناخت که فیلم «لطفا زمین را پاکیزه نگه داریم» مهسا شمسایی، عضو 11 ساله مرکز فرهنگی هنری شماره 2 کانون بندرانزلی، جایزه بهترین صداگذاری را به خود اختصاص داد.

این فیلم که نگاهی ویژه به فعالیت‌های زیست محیطی دارد، تلاش‌می‌کند با بهره‌گیری از ابزار هنر به اهمیت محیط‌زیست پرداخته و پیامد‌های آسیب‌رسانی به این موهبت الهی را به مخاطب یادآور شود.

در این جشنواره از میان آثار رسیده به دبیرخانه، داوران 35 فیلم مستند و پویانمایی را شایسته دریافت جایزه و دیپلم افتخار معرفی‌کردند که در این میان 19 جایزه به بخش فیلم و مستند اختصاص‌یافت و 16 جایزه نیز به پویانمایی‌ها تعلق‌گرفت.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.