سه‌شنبه ۶ مهر ۱۳۹۵
۲ محرم ۱۴۴۸
۲۷ سپتامبر ۲۰۱۶
شماره 4477

رییس کل دادگستری گیلان: امنیت بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است


گیلان امروز- رییس کل دادگستری گیلان، امنیت را بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی اعلام کرد.

به گزارش ایلنا احمد سیاوش‌پور در نشست شورای قضایی استان با گرامی‌داشت هفته قوه قضائیه، دلاوری‌ها، جان نثاری‌ها و شجاعت‌های ملت عزیز ایران رانشانه‌ای از اقتدارنظام اسلامیدانستو خاطرنشان کرد: سال‌های دفاع مقدس سندی بر حقانیت انقلاب اسلامی است.

رییس شورای قضایی استان اطاعت پذیری و تسلیمبودن در برابر دستورات و احکام امام عزیز رارمز موفقیت انقلاب اسلامی بیان کردو افزود: اگر رهبریت امام نبودکشور ایران در برابر چالش‌ها و عنادها و کینه توزی‌ها دشمنانتوان ایستادگی نداشت.

احمد سیاوش پور امنیت را بزرگترین نعمت ودستاوردانقلاب اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: در شرایطی که کشورهای خاورمیانه در بحران و جنگ و کشتار به سر می برند مردم ایران در کمال آرامش و امنیتبهزندگی و امور روزمره خود مشغول هستند.

این مقام ارشد قضاییدر ادامه افزود: جنگ تحمیلی خسارات زیادی به کشور و ملت ایران وارد کرده است و لذا این ارزش‌ها وو دستاوردها به سادگی به دست ما نرسیده است و نباید اجازه دهیمدشمنان کوچکترین رخنهو اختلافی در بین مردم پدید آورند.

سیاوش پورتاکید کرد: اعضای شورای قضایی استان مانند سایر مسئولان پایبندبه ارزش‌های انقلاب و امام و دفاع مقدس بودهودر راه خدمتبه مردماز هیچ کوششی فروگزار نخواهند کرد.

ویبا بیان اینکه 60 درصد از موفقیت‌هاییک دستگاهبه مدیریت جمعی آنبرمی‌گردد تصریح کرد: همه عبادت‌هادر ارائه خدمت به مردم خلاصه می‌گردد.

رئیس کل دادگستری استانهمچنین به دیدار جمعی از مسئولان قضاییاستان با ریاست محترم قوهقضائیه حضرت آیت الله آملی لاریجانی اشاره کردو ابراز داشت: وی به طور کل وضعیت دستگاه قضایی استان رامطلوباعلام کرده و از زحمات تمامیدست اندرکاران وپرسنلقدردانی کردند.

ویدر ادامهبه اجرای سیاست‌های کلی قضایی مقام معظم رهبریدر زمینه حبس زداییاشاره کرده ودر خصوص تسریع در اجرای هر چه بهتر دستورالعملساماندهیزندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها که اخیرا توسطریاست معزز قوه قضائیهصادر شده است ، نکاتی رابیان داشت.

رئیس شورای قضاییاستانبا اشاره به مقوله قاچاق چوب در استان خاطر نشان کرد: اداره کل تعزیرات استانبه عنوان مرکز برخورد با پدیده قاچاق،اقدامات لازم راصورت دادهو اطلاع رسانیمناسبدر خصوص انعکاس اقدامات به عمل آمدهارائه کند.

این مقام ارشد قضایی در پایانبا اشاره به عواقب برداشت نامناسب شن و ماسه در بعضیاز مناطق آسیب پذیر استان هشدار داد: مسئولین ذیربط باید نظارت بیشتری بر محافظت از بستر رودخانه‌هاو سواحل داشته باشندتااتفاقات ناگواری که در استان‌های هم‌جوار در اثر سیلاب وبرداشت غیر مجاز از رودخانه‌ها رخ داده و منجر به خسارت‌های شدید مالی و جانی گشته در استان گیلانرخ ندهد.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.