پنجشنبه ۷ تیر ۱۳۹۷
۲۸ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۲۸ ژوئن ۲۰۱۸
شماره 4960

​ ۱۲ روز پس از سیل رودسر هنوز مسیرهای روستایی بازگشایی نشده است


گیلان امروز- عضو شورای رحیم‌آباد رودسر گفت: تا به امروز که بیش از ۱۲ روز از وقوع سیل می‌گذرد برخی راه‌های مواصلاتی روستاهای مناطق سیل‌زده رودسر بازگشایی نشده‌ است.

محمد حسن‌پور با اشاره به سیل 2 هفته پیش این بخش اظهار داشت: شدت سیل در روستاهای تابعه به حدی بوده که موجب خیزش سیلاب‌ها از مناطق کوهستانی پرشیب شده است.

وی با یادآوری اینکه بر اثر شدت سیل و تخریب اماکن 4 نفر از روستائیان منطقه جان خود را از دست داده‌اند گفت: تعداد زیادی از منازل مسکونی آسیب دیده و چند واحد مسکونی بر اثر رانش زمین به کلی تخریب شده‌ است.

حسن‌پور از تخریب بخش وسیعی از سامانه آبرسانی آشامیدنی و کشاورزی، تخریب جوی‌ها، نهرها و چشمه‌ها در روستاهای تابعه شهرستان رودسر خبر داد و گفت: تا به امروز که بیش از 12 روز از وقوع سیل می‌گذرد راه‌های مواصلاتی روستاهای مناطق سیل‌زده گیلان بازگشایی نشده‌اند و در بعضی دیگر از مسیرها هم به سختی تردد صورت می‌گیرد، چون روی گسل رانش زمین بازگشایی انجام شده است.

عضو شورای رحیم‌آباد رودسر تأکید کرد: این همه تأخیر را در ساماندهی به مسیرهای عبور و مرور پس از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل به ندرت در کشور شاهد بوده‌ایم.

وی با تأکید بر ضرورت رسیدگی به وضعیت غیرقابل قبول راه‌های ارتباطی با گذشت حدود 2 هفته از سیل رخ‌داده در منطقه اِشکورات گفت: با وجود اقدامات انجام شده تخریب بخشی از مراتع، حاشیه رودها و دره‌ها نیاز به بررسی کارشناسی داشته و اقدامات پیشگیرانه برای آینده می‌طلبد.

حسن‌پور با تصریح بر اینکه باغ برای اکثر روستانشینان این منطقه منبع اول درآمدی جهت امرار معاش است به آسیب‌های اساسی وارد شده به باغات و محصولات باغی اشاره کرد و گفت: در برخی روستاها منازل حتی تا 100 درصد تخریب شده و اراضی باغی بر اثر سیل آسیب جدی دیده است.

عضو شورای رحیم‌آباد رودسر گفت: روستائیان سیل‌زده بالادست کلاپهلو، سلیمان چپر، چشان و پرچکوه رحیم‌آباد رودسر پس از گذشت چند روز از وقوع سیل و قطع راه‌های ارتباطی و عدم امدادرسانی مناسب جهت بازگشایی راه‌ها چند نوبت، خود تصمیم به بازگشایی جاده‌ها به وسیله ابزارهای ابتدایی همچون بیل و کلنگ گرفته‌اند، اما به توصیه مسئولان منطقه‌ای و به واسطه‌های وعده‌های آنان دست نگه داشتند تا نیروهای امدادی، خود مبادرت به این کار کنند.

اولین نفری باشید که نظر میدهید.