چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۶
۲۸ ذیحجهٔ ۱۴۴۷
۱ نوامبر ۲۰۱۷
شماره 4785

​تارتار و تحریک هواداران جم علیه سپیدرود

بخش ورزش- سرمربی تیم پارس جنوبی در تازه ترین مصاحبه اش با تحریک هواداران جمی علنا از آنها خواسته تا تلافی برف زدن سال گذشته را بر سر سپیدرود بیرون بیاورند و مستقیما از آنها خواسته تا ضرب شصتی جانانه به سپیدرود نشان دهند!

وی در مصاحبه با یکی از خبرگزاری ها گفت:” سال گذشته در لیگ یک برای بازی با سپیدرود به رشت رفتیم، ما را با برف می زدند،خیلی دوست داشتیم که هواداران ما هم آنجا حضور داشتند و ما را حمایت می کردند و ضمن ارادت خاصی که به مردم گیلان داریم و به خصوص در رشت خاطرات خوبی با تیم داماش گیلان دارم، ولی چون آن اتفاق آنجا افتاد، همیشه منتظر بودم که بازی با تیم فوتبال سپیدرود در جم صورت بگیرد و از هواداران می‌خواهم که ورزشگاه تختی جم پر کنند و جهنمی برای تیم مهمان درست کنند تا بدانند هواداران ما هواداران پرشوری هستند و همیشه حامی ما بودند و خواهند بود و هیچ تیمی نتواند به راحتی فرار کند. “

اینکه سرمربی یک تیم لیگ برتری با چنین مصاحبه ی تحریک آمیزی رسما به هوادارانش اعلام جهاد می کند و از آنها می خواهد به تیم مقابل نشان دهند که یک من ماست چقدر کره دارد جای تعجب دارد و این مدل حرف زدن تارتار بلافاصله ما را یاد مصاحبه های جنجنالی پدر زن محترم ایشان می اندازد و بد نیست سرنوشت تلخ آن رفتارها را یکبار مهدی خان در ذهنش مرور کند.

اگر هواداران سپیدرود در آن مسابقه به حریف برف زدند که بی گمان کارشان اشتباه بوده و در نهایت از طرف کمیته انضباطی به یک جلسه بدون حضور تماشاگر محروم شدند و کاش تارتار یادی هم از تشویق های ابتدا و انتهای بازی توسط همان هواداران می کرد و به جای این مدل تحریک ها به تماشاگران جم گوش زد می کرد که بازتاب این حرکات در لیگ برتر هزاران بار بیشتر و مخرب تر از لیگ دسته اول است.

تارتار تیمش در صدر ایستاده و نباید خودش و تیمش را بی دلیل وارد چالش های این چنینی کند که بدون تردید بازنده ای بزرگ خواهد شد، چرا که هم پارس و هواداران جمی با سه سال سابقه تاسیس هرگز تجربه مواجه شدن با چنین بحران هایی را ندارند و از سوی دیگر بازتاب چنین حرف هایی در ذهن مخاطب این پیام را می دهند که خود تارتار اطمینان به ماندگاری تیمش در چنین جایگاهی را ندارد و از امروز دارد زمینه سازی می کند برای روزهای شکست و توجیه می آورد.

فوتبال ورزشی است که مستقیم با لایه های زیرین جامعه در ارتباط است و وقتی متولی هایش دست به چنین رفتارهایی می زنند فردا روز نباید در مقام مدعی العموم و قدیس جامعه ژست روشنفکری گرفت و از فضای ناپاک ورزشگاه ها گلایه کرد. اینکه حرمت قدمت و ریشه را نداشته باشیم و به پشتوانه ی پول ملی که برای یک تیم در حال خرج شدن است به تیمی ۵۰ ساله حمله کنیم هرگز کسی را بزرگ نمی کند و نتیجه اش معکوس است.

شاهین بوشهر که با بی تدبیری ها منحل شد و تیمی فیک جایش را گرفته، بد نیست مدیران تازه از راه رسیده جمی سری به باشگاه ایرانجوان بزنند تا با اخلاق جوانمردی و قدمت و اصالت بیشتر آشنا شوند، وگرنه این ره که می روند به ترکستان می رود و بس!

اولین نفری باشید که نظر میدهید.