پنجشنبه, 06 مهر 1402
پنجشنبه, 06 مهر 1402
Thursday, 28 September 2023
روزنامه گیلان امروز [ شماره ۶۳۵۲ ]

 

 

گیلان امروز- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در بازدید از معدن ذغال سنگ شوکاشور آمل از تعطیلی پنج کارگاه و ۲۰ تونل معدنی با درخواست این اداره کل و دستور دادستانی به علت شرایط پرخطر در اجرای تبصره ماده ۱۰۵ قانون کارخبر داد.

علی باقری با اشاره به اینکه با توجه به اهمیت صیانت از نیروی انسانی رعایت آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های حفاظتی و ایمنی مصوب شورای عالی حفاظت فنی برای همه کارگاه‌های مشمول قانون کار، کارفرمایان، کارگران و کارآموزان الزامی است،گفت:کارفرمایان موظف به فراهم نمودن شرایط ایمن در محیط کار هستند و باید تجهیزات حفاظت فنی را تهیه و در اختیار کارگران قرار دهند و به کار کارگران نظارت کنندو  کارگران هم مکلف به رعایت مواد ایمنی و استفاده درست از تجهیزات و اجرای دستورالعمل‌های ایمنی هستند.

باقری با بیان اینکه بازرسان کار برای نظارت بر اجرای صحیح قانون کار و آئین نامه‌های حفاظتی و بهداشتی، مستمر از کارگاه‌های بازدید می‌کنند تا نواقص و ایرادات موجود را به کارفرمایان ابلاغ کنند، افزود:  کارفرمایان مکلف هستند در مهلت مقرر به رفع نواقص بپردازند و در غیر این صورت از طریق مراجع قضایی برخورد قانونی بعمل می‌آید.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه برای ایمن سازی محیط کار یکی از آیین نامه‌های مهمی که باید رعایت شود، آیین نامه ایمنی امور پیمانکاری است، گفت: کارفرما مکلف به انعقاد قرارداد با پیمانکارانی است که گواهینامه صلاحیت ایمنی از ادراه کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اخذ کرده باشد.

باقری، با اشاره به اینکه  پارسال ۱۱۲ مورد و امسال تاکنون ۴۵ مورد بازدید از معادن استان انجام شده است، تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون پنج کارگاه معدنی و ۲۰ تونل در اجرای تبصره ماده ۱۰۵ قانون کار و با توجه به شرایط پرخطر، با درخواست این اداره کل و دستور دادستان تعطیل شد؛ و بیش از هزار نفر کارگر در ۲۵ شرکت معدنی فعال در مازندران مشغول بکار هستند.

 

 

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان