شنبه, 30 فروردین 1404
شنبه, 30 فروردین 1404
Saturday, 19 April 2025
روزنامه گیلان امروز [ شماره ۶۷۲۳ ]

گیلان امروز- سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت : اگر در هتل بتوانیم افراد را تحت نظارت و رعایت پروتکل‌ها اسکان دهیم، بسیار ایمن‌تر از این است که در جاهای دیگری که کنترلی روی آن‌ها وجود ندارد، اسکان داده شوند.

رییسی افزود: سفرها را می‌توان در چهار دسته تقسیم‌بندی کرد؛ یک گروه  ممکن است افراد با تور به سفر بروند که از قبل تحت نظارت تور برنامه‌ریزی شده و هتل‌شان و گردش‌هایی که می‌روند، بر اساس برنامه‌ریزی و تحت نظارت خواهد بود که این بحث سازمان گردشگری می‌تواند این‌ها را پوشش دهد.
وی اضافه کرد: گروه دوم افرادی هستند که ممکن است برای رزرو هتل و اسکان‌شان با تور هماهنگ کنند، اما با ماشین شخصی یا پرواز و... سفر کنند. این گروه هم قابلیت نظارت و کنترل را دارند.
به گفته  سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا،  گروه سوم افرادی هستند که خودشان به مسافرت می‌روند و ممکن است به ویلاها و جاهای دیگری روند که تحت نظارت نیست و گروه چهارم هم مسافرت کرده و در محل سفر اقدام به چادر زدن می‌کنند.    
رییسی تاکید کرد: می‌توان گروه یک و دو را تحت نظارت و کنترل قرار داد، گروه چهار می‌تواند ممنوع باشند، اما مشکل با گروه سوم باقی می‌ماند که واقعا این گروه خیلی قابل کنترل و نظارت نیست. اگر هم وضعیت شهرها قرمز شود، قطعا محدودیت‌ها و ممنوعیت تردد بین شهری و... باز می‌گردد.

به اشتراک بگذارید:
برچسب‎ها : سفرهای نوروزی

نظر شما:

security code
طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان