پنجشنبه, 09 فروردین 1403
پنجشنبه, 09 فروردین 1403
Thursday, 28 March 2024
روزنامه گیلان امروز [ شماره ۶۴۷۷ ]

 

 

بخش اجتماعی- در پی مراجعه شهروندی به پلیس فتای تهران پرونده ای با موضوع برداشت غیرمجاز بیش از 400 میلیون ریال تشکیل شد و تیمی از مهندسان فتا بررسی پرونده را برعهده گرفتند. شاکی درباره چگونگی ارتکاب سرقت گفت: برای انجام عملیات بانکی در یکی از موتورهای جستجوگر اینترنت ، بانک خود را جستجو کردم و وارد اولین سایتی شدم که دیدم. من هرگز فکر نمی کردم که این سایت جعلی باشد. پس از وارد کردن اطلاعات حساب بانکی خود ، متوجه برداشت غیرمجاز بیش از 400 میلیون ریال شدم و در همان زمان متوجه شدم که این سایت مربوط به بانکی نیست که من به آن مراجعه می کردم بلکه فقط مشابه آن است. این گزارش حاکیست کارآگاهان تحقیق در مورد گوشه های پنهان پرونده را آغاز کردند. در تحقیقات کارشناسان پلیس فتا مشخص شد که سارق یا سارقان با سرقت اطلاعات بانکی متقاضی و برداشت پول از حساب بانکی آنلاین وی ، وب سایتی جعلی مانند اینترنت ایجاد کرده اند.

با تلاش های افسران سایبری و استفاده از اقدامات تخصصی در فضای مجازی ، مقصر شناسایی و هویت وی برای پلیس روشن شد. پس از آن مراحل قضایی انجام  و متهم بلافاصله در یکی از مناطق جنوبی تهران دستگیر و با تجهیزات الکترونیکی به پلیس فتا منتقل شد.

بنا بر این گزارش متهم پس از حضور در پلیس فتای پایتخت  و رو به رو شدن با اسناد جمع آوری شده ، راهی جز اعتراف به جرم خود نداشت. وی گفت: “هنگام طراحی سایت شبیه سازی شده ، مشتریان بانکی را گمراه کردم و آنها فکر می کردند که وارد یک پایگاه داده معتبر شده اند ، اطلاعات آنها را وارد کردند.” همین اتفاق برای این شاکی نیز افتاد و من کمتر از یک دقیقه از ورود رمز او توانستم وارد حساب وی شوم و پول وی را به حساب دیگری منتقل کنم. به گزارش خبرآنلاین سرهنگ داوود معظمی گودرزی ، رئیس پلیس تولید سرمایه و تبادل اطلاعات در پایتخت ، با اشاره به بازگشت مبلغ به حساب بانکی متقاضی ، به کاربران فضای مجازی توصیه کرد: برای دسترسی به اینترنت بانک خود ، خود را محدود به نتایج جستجو نکنید. در موتورهای جستجو فراموش نکنید که آدرس مشاهده شده را با آدرس اصلی بانک که از منابع معتبر دریافت می کنند مقایسه کنید.

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان