جمعه, 16 مرداد 1405
جمعه, 16 مرداد 1405
Friday, 07 August 2026
روزنامه گیلان امروز [ شماره ۷۰۳۵ ]

 

 

 

گیلان امروز- عملیات رفع نشت از خط انتقال فولادی ۱۲۰۰ میلی‌متری تصفیه‌خانه بزرگ آب گیلان به سمت شهرهای شرقی استان، با راهبری و نظارت مستقیم دفتر آب معاونت بهره‌برداری در کمتر از ۶ ساعت با موفقیت به پایان رسید.

 به گزارش دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان گیلان؛ معاون بهره برداری شرکت اعلام کرد: در پی نشت آب شرب از خط انتقال استراتژیک ۱۲۰۰ میلی‌متری فولادی که وظیفه تأمین آب شرب شهرهای شرق گیلان را با دبی حدود 1700 لیتر بر ثانیه بر عهده دارد، آبفای گیلان اقدام به رفع حادثه کرد؛ این اقدام علاوه بر جلوگیری از هدررفت مقادیر قابل‌توجهی از آب شرب در آستانه فصل گرم سال، از بروز خسارت به زیرساخت‌های جاده‌ای و آبگرفتگی منازل مسکونی منطقه جلوگیری کرد.

عباس حسنی تصریح کرد: در راستای صیانت از منابع آبی و جلوگیری از بروز بحران محلی، دفتر بهره برداری از تاسیسات آب آبفای گیلان با برنامه‌ریزی دقیق و زمان‌بندی فشرده، هدایت این عملیات واکنش سریع را بر عهده گرفت؛ با فراخوان تیم‌های فنی و استادکاران مجرب امور آبفای لاهیجان و سیاهکل، و همچنین هم‌افزایی لجستیکی امور آبفای رشت جهت اعزام ماشین‌آلات سنگین (بیل مکانیکی) و تجهیزات تخصصی، این عملیات بدون اختلال در روند آبرسانی، در مدت زمان کمتر از ۶ ساعت با موفقیت اجرا شد.

 

 

به اشتراک بگذارید:

نظر شما:

security code
طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان